Σφιντέρσκι και Γιαννούλης δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚτην Τετάρτη
Σε δύο σκέλη χωρίστηκε την Τετάρτη η προπόνηση του ΠΑΟΚ, η οποία έγινε με τους Γιαννούλη και Σφιντέρσκι να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.
Το πρώτο περιελάμβανε δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης μέσα από ένα έντονο ασκησιολόγιο με μπάλα και το δεύτερο ήταν αφιερωμένο κυρίως στην αμυντική τακτική ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα (29/09, 19:30) στην ΑΕΚ.
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν εκτός και πάλι, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Δημήτρης Γιαννούλης, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας, διότι πρόκειται για προγραμματισμένη αποφόρτιση. Ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος δεν προλαβαίνει το ματς του ΟΑΚΑ, συνέχισε με θεραπεία.
Την Πέμπτη (26/09) o Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.