Με ανατροπή η Σάκκαρη, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open

Με ανατροπή η Σάκκαρη, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε με 2-1 σετ επί της Πενγκ στον 3ο γύρο του US Open και παίζει την Παρασκευή με την Άσλεϊ Μπάρτι

sakkari
Με ανατροπή κόντρα στην Κινέζα Σουάι Πενγκ (Νο167) η Μαρία Σάκκαρη (Νο30) προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο του US Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση κέρδισε με ανατροπή με 6-7 (5), 6-4, 6-2 την Κινέζα σ' ένα παιχνίδι που ξεκίνησε μια ημέρα πριν, διακόπηκε λόγω βροχής στο 1-1, και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη.

Πλέον η Σάκκαρη θα "συναντήσει" την Παρασκευή την ξεκούραστη Άσλεϊ Μπάρτι που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης με στόχο την υπέρβαση που θα είναι μια θέση στον 4ο γύρο του US Open.

Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί ανάμεσα στην Μπάρτι και την Σάκκαρη η τενίστρια από την Αυστραλία που πριν από λίγους μήνες κέρδισε το Roland Garros έχει 3-1 νίκες με τελευταία αυτή στο Σινσινάτι όπου η Νο2 είχε κερδίσει με 2-1 σετ στον προημιτελικό.

Η Σάκκαρη είχε 117 έναντι 110 κερδισμένους πόντους. Είχε 6/17 μπρέικ πόιντ και η αντίπαλος της 3/10. Οι winners ήταν 37-28 υπέρ της αλλά είχε 26-38 αβίαστα λάθη και 10-5 διπλά. Οι άσοι ήταν 6-3 υπέρ της Ελληνίδας.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης