Δημόσια συγγνώμη του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Δημόσια συγγνώμη του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ για τον Άγγελο Αναστασιάδη

«Όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού» το μήνυμα του Νίκου Βακάλη για τον Άγγελο Αναστασιάδη 

agelos-n1
Με αιχμές για όσους βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από την αξιοπρέπειά τους (εννοώντας τις δηλώσεις Άγγελου μετά το ματς), ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης τοποθετήθηκε δημοσίως για το θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Το Νο.2 της ελληνικής ομοσπονδίας, ζητάει συγγνώμη που στήριξε την επιλογή Αναστασιάδη και ομολογεί πως θεωρούσε ότι μπορεί να αναστήσει την ομάδα, αλλά παραδέχεται ότι «δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι»!

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη:

«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».

bakalis-1


Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης