Σάλος με Νεϊμάρ και τις κατηγορίες για βιασμό - Βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Σάλος με Νεϊμάρ και τις κατηγορίες για βιασμό - Βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Το μοντέλο μιλάει για βιασμό που συνέβη όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό - Στη δημοσιότητα βίντεο που τους δείχνει να τσακώνονται την επομένη της «επίθεσης»

miso-1
Η νεαρή γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό εμφανίστηκε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι TV SBT που προβλήθηκε εχθές στην Βραζιλία, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να δεχτεί να ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τον Νεϊμάρ, και πώς οι ερωτικές τους περιπτύξεις στο δωμάτιο που ο ίδιος της είχε κλείσει πήραν βίαιη τροπή, όταν η ίδια αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα της εν λόγω συνέντευξης που δημοσιεύει το ESPN, το νεαρό μοντέλο παραδέχτηκε ότι ένιωθε έλξη για τον Βραζιλιάνο άσο και είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει σεξ μαζί του. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ο 21χρονος δεν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικά και του είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, «εκείνος έγινε επιθετικός». «Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα "Σταμάτα! Σταμάτα! Όχι!". Εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε».

«Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε», ανέφερε στη συνέντευξή της η νεαρή.

Exclusivo: Modelo que acusa Neymar de estupro fala com Roberto Cabrini | SBT Brasil (05/06/19)



Κλείσιμο
Ο Νεϊμάρ, που έχει παραδεχτεί ότι είχε συναντήσει την καταγγέλλουσα στη Γαλλία, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Σόουζα. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί αντικείμενο και μίας δεύτερης έρευνας από τις βραζιλιανικές αρχές, που έχει να κάνει με την απόφασή του να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα, κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού τους φλερτ. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων ενδέχεται να παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ενώ το συγκεκριμένο αδίκημα επισύρει ποινή κάθειρξης από 1 έως 5 έτη.

Ο Νεϊμάρ δημοσίευσε το σχετικό υλικό για να αποδείξει ότι η σχέση του με την Σόουζα ήταν συναινετική, κάτι που ωστόσο δεν αρνήθηκε ούτε η ίδια στη συνέντευξή της. «Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

souza


Η εκπρόσωπος του Νεϊμάρ, Ντέι Κρέσπο, είπε εχθές ότι «επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν είναι δυνατόν να σχολιαστούν τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας». Αναφορές όμως στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της Souza παραιτήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα από την υπεράσπισή της, επειδή η πελάτισσά του «άλλαξε τους ισχυρισμούς της». Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στo Ο Globo TV, αρχικά η Σόουζα κατηγορούσε τον ποδοσφαιριστή ότι μόνο τη χτύπησε, και μετά από λίγες μέρες «συμπλήρωσε» την καταγγελία του βιασμού. Ακόμη μία αιτία της παραίτησης του δικηγόρου ήταν το γεγονός ότι διαφωνούσε με την πρόθεση της πελάτισσάς του να δημοσιοποιήσει βίντεο που είχε καταγράψει η ίδια από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ερωτηθείσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξή της αν είχε πέσει θύμα σωματικής επίθεσης ή βιασμού, η νεαρή είπε ότι συνέβησαν και τα δύο.

neyma


Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον δημοσιογράφο, η Σόουζα περιέγραψε τον εαυτό της ως «μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει». «Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το O Globo δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νείμάρ και την κοπέλα να τσακώνονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατά τη δεύτερή τους συνάντηση, μετά τον φερόμενο βιασμό. H γυναίκα ακούγεται να λέει εξοργισμένη στον ποδοσφαιριστή: «Θα σε χτυπήσω! Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες εδώ μόνη». Η νεαρή εμφανίζεται στην κάμερα να χτυπάει τον Νεϊμάρ με τον ίδιο να αμύνεται, χρησιμοποιώντας τα πόδια του.


Vídeo mostra Neymar e Najila discutindo em hotel de Paris


Δείτε βίντεο: Νεϊμάρ : Οι κατηγορίες για βιασμό και το βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο ξενοδοχείου
Νεϊμάρ : Οι κατηγορίες για βιασμό και το βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης