O Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό Βραζιλιάνας στο Παρίσι

O Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό Βραζιλιάνας στο Παρίσι

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον ποδοσφαιριστή μέσω Instagram και την προσκάλεσε στη γαλλική πρωτεύουσα

neymar
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με ένα αστυνομικό έγγραφο που δημοσίευσε το Associated Press.

Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, η σεξουαλική επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου, στις 8:20 μ.μ. σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος επιθετικός διαμένει πλέον στη Γαλλία, αφού παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γυναίκα έκανε την καταγγελία την περασμένη Παρασκευή στο Σάο Πάολο. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο αστέρας του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στη Γαλλία μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ένας εκπρόσωπος του παίκτη που ονομάζεται Gallo της αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι και της έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελες ξενοδοχείο Sofitel Paris Arc Triomphe. Όταν ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο για να τη συναντήσει, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Η καταγγελία της γυναίκας αναφέρει ότι «άρχισαν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και, ασκώντας βία, ήρθε σε σεξουαλική με το θύμα, χωρίς την θέλησή του». Στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι η γυναίκα έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες αργότερα και επέστρεψε στη Βραζιλία. Όσο για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία στο Παρίσι, εξηγεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την επίθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, αναφέρει ακόμη το έγγραφο, η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται στη Βραζιλία, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, το Copa America, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Does Neymar turn his career around? (vid)


Η αντίδραση του 27χρονου άσου

Ο 27χρονος άσος αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της νεαρής, όπως αναφέρει δήλωση που εξέδωσε ο μάνατζερ του Νεϊμάρ στην ιστοσελίδα του.

Κλείσιμο
«Παρόλο που η είδηση της καταγγελίας τον εξέπληξε, τα γεγονότα ήταν ήδη γνωστά στον παίκτη και το προσωπικό του, αφού πριν λίγες μέρες ο Νεϊμάρ έπεσε θύμα απόπειρας εκβιασμού από έναν δικηγόρο στο Σάο Πάολο, ο οποίος δήλωσε ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα του υποτιθέμενου θύματος» αναφέρει η δήλωση. Και συνεχίζει: «Οι δικηγόροι του παίκτη ειδοποιήθηκαν αμέσως και έκτοτε έχουν προβεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα. Αρνούμαστε κατηγορηματικά τις άδικες κατηγορίες και, πάνω απ 'όλα, την προβολή από τον Τύπο μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις για την απόπειρα εκβιασμού και μη ύπαρξη βιασμού θα υποβληθούν έγκαιρα στις αστυνομικές αρχές».

Ο πατέρας του παίκτη, Νεϊμάρ ντος Σάντος, που είναι επίσης ατζέντης του γιου του, χαρακτήρισε τις καταγγελίες της γυναίκας κατασκευασμένες με σκοπό την παγίδευση του γιου του.

Μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη ανέφερε: «Βιώνουμε μια δύσκολη στιγμή. Αν δεν μπορέσουμε να αποδείξουμε γρήγορα την αλήθεια, ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με μια "χιονοστιβάδα". Αν χρειαστεί να δείξουμε τα μηνύματα του Νεϊμάρ στο WhatsApp και τις συνομιλίες με αυτή την κυρία, θα το κάνουμε», δήλωσε στο TV Band.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης