Προκριματικά Euro 2020, Βοσνία-Ελλάδα 2-2: Βαθμός χρυσάφι με ανατροπή!

Προκριματικά Euro 2020, Βοσνία-Ελλάδα 2-2: Βαθμός χρυσάφι με ανατροπή!

Μια φοβισμένη Εθνική βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15' από τους Βόσνιους και κινδύνευσε με.. διασυρμό - Με δύο γκολ όμως στο 64' και στο 85' ισοφάρισε σε 2-2 εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Πιάνιτς στο 65' και συνεχίζει αήττητη στον όμιλο του Euro 2020

4757469
Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που απέδρασε από την Ζένιτσα με έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2020, ανατρέποντας στο Β' ημίχρονο το 2-0 με το οποίο προηγήθηκαν πολύ νωρίς οι Βόσνιοι.



Έτσι έπαιξαν
Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι επέλεξε το 4-3-3 για τη Βοσνία με τον Σέχιτς στην εστία, άμυνα με Μπίσακσιτς, Σούνγιτς, Ζουκάνοβιτς και Κολάσινατς από δεξιά προς τα αριστερά, Τσίμιροτ, Μπέσιτς και Πιάνιτς στον άξονα και τριάδα μπροστά με Ντούλγεβιτς, Τζέκο και Βίσκα.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε την Εθνική ομάδα με ένα παράτυπο 3-5-2 με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Παπασταθόπουλο, Σιόβα και Κουρμπέλη στην άμυνα, Μπακάκη και Κούτρη στις πλευρές, τον Ζέκα, τον Σάμαρη και τον Μπουχαλάκη στον άξονα και τον Φορτούνη με τον Δώνη στην επίθεση, με συχνές εναλλαγές ρόλων.

Τρικυμία και 2-0
Εξαρχής οι συνθήκες του αγώνα δημιουργήθηκαν καταφανώς εις βάρος της Εθνικής, που ήταν ανήμπορη να παίξει με τη διάταξη που επιλέχθηκε. Η πίεση των Βόσνιων είχε εξαρχής αποτέλεσμα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Κλείσιμο
Μόλις στο 10’ ο Βίτσκα άνοιξε το σκορ, έπειτα από χαρακτηριστική ολιγωρία της ελληνικής άμυνας. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο συμπαίκτης του βρέθηκε αμαρκάριστος στο πέναλτι, σούταρε, η κόντρα στον Ζέκα του «έστρωσε» τη μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα, με τον Βλαχοδήμο να έχει περιορισμένο οπτικό πεδίο και να μην μπορεί να αποτρέψει την εξέλιξη.

Η ψυχολογία έπεσε απότομα και μέχρι να προλάβουν οι παίκτες του Αναστασιάδη να σκεφθούν τη διαχείριση του σκορ και την αντίδρασή τους, ήρθε και το 2-0. Αυτή τη φορά μίλησε η κλάση του Πιάνιτς, συνδυαστικά με την παντελή έλλειψη συνεννόησης μεταξύ Βλαχοδήμου και αμυντικών. Τείχος δεν στήθηκε ποτέ και ο Βόσνιος «μαέστρος» εκτέλεσε με έξυπνα φάλτσα, ξεγελώντας εύκολα τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Αργοπορημένη αντίδραση χωρίς ουσία
Ως το 25’ η κατοχή της μπάλας είχε διαμορφωθεί στο 62-38%, αποτυπώνοντας επιεικώς την εικόνα χάους που έδιναν οι Έλληνες διεθνείς. στο 25’. Έκτοτε η Ελλάδα προσπάθησε να πιέσει, ανορθόδοξα σε κάθε περίπτωση, αλλά τουλάχιστον αλλάζοντας την εικόνα του αγώνα.

Αποτέλεσμα της κατοχής αυτής ήταν η πρώτη καλή φάση του αγώνα, στο 33’. Σάμαρης, Φορτούνης και Μπακάκης δημιούργησαν τις συνθήκες ρήξης από δεξιά, ο Μπουχαλάκης από τα αριστερά μάζεψε τη σέντρα του τελευταίου και προσπάθησε να βρει τον Δώνη στην περιοχή, αλλά η αδύναμη κεφαλιά του δεν ήταν σημαντικό πρόβλημα για τον Σέχιτς.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 45’ ο Ζέκα καίρια έδιωξε στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά. Το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού Μακέλιε έστειλε τις δυο ομάδες με εμφανώς διαφορετικά συναισθήματα στα αποδυτήρια, αφού οι Βόσνιοι μπορούσαν να πανηγυρίζουν για ένα εύκολο παιχνίδι, την ώρα που οι Έλληνες ήταν κατά βάση «χαμένοι» στη μετάφραση όσων έπρεπε να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλη ομάδα στο Β' μέρος
Η είσοδος του Μασούρα στο 46’ αντί του κακού Μπουχαλάκη κρίθηκε ως επιβεβλημένη, ώστε να «ζωντανέψει» επιθετικά η Ελλάδα. Αυτό επετεύχθη, αφού η οπισθοχώρηση των Βόσνιων ήρθε ως αποτέλεσμα της πιο ουσιαστικής κατοχής της μπάλας από πλευράς της «γαλανόλευκης», ενώ παράλληλα το ορθολογικό πια 4-4-2 τους δημιούργησε περισσότερους «πονοκεφάλους» στην άμυνα.

Η πίεση, έστω και δίχως ευκαιρίες, δημιούργησε τις συνθήκες για ένα γκολ που θα ξανάβαζε την Εθνική στο παιχνίδι. Αυτές γονιμοποιήθηκαν στο 63’, όταν ο Φορτούνης κέρδισε το πέναλτι από ανατροπή του Σούνγιτς. Ο ίδιος έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα κι ευστόχησε, δίνοντας ξανά στο παιχνίδι ενδιαφέρον, που λίγο αργότερα θα εκτινασσόταν!

Αυτό συνέβη στο 67’, όταν ο Πιάνιτς μάρκαρε άτσαλα τον Ζέκα και ο διαιτητής, μάλλον λίγο αυστηρά, του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη! Η αυτοπεποίθηση πλέον είχε αλλάξει «στρατόπεδο» για τα καλά και η Ελλάδα με αριθμητικό μειονέκτημα όφειλε να γίνει πιο επιθετική, όπερ και εγένετο.

Έκτοτε η αναμέτρηση αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για την Ελλάδα, με τον Αναστασιάδη να περνάει αμέσως στο παιχνίδι τον Κολοβό και να παίζει πια με 4-3-3. Ο Κούτρης ανέβηκε πολύ από αριστερά και το παιχνίδι από τα πλάγια αποτέλεσε, έστω και κάπως μονότονα, μοχλό πίεσης για την ευαίσθητη πια Βοσνία.

Στο 80’ θέση στο παιχνίδι πήρε και ο Κουλούρης και λίγο αργότερα επήλθε και η ισοφάριση. Στο 85’ ο Ζέκα έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας σέντραρε από δεξιά, ο Κολοβός νίκησε κατά κράτος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και με εντυπωσιακή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Τα λίγα λεπτά που απέμεναν προσφέρονταν για ελεγχόμενο ρίσκο, ώστε να ψάξει η Ελλάδα και τη νίκη. Αυτό δεν έγινε, παρά τις καλές προϋποθέσεις με τις οποίες βρέθηκε ο Φορτούνης κυρίως μέσα στη μεγάλη περιοχή από αριστερά.

MVP: Φορτούνης. Για άλλη μια φορά ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν η πιο ασφαλής επιλογή για το δεύτερο μισό του γηπέδου, με τους συμπαίκτες του να τον ψάχνουν ακόμα και στο κακό πρώτο μέρος, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Κέρδισε το πέναλτι, ευστόχησε και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας.

Στο ύψος του: Ο Κολοβός βρήκε την κατάλληλη στιγμή να σκοράρει για πρώτη φορά με τα «γαλανόλευκα» και να αναδειχθεί ως ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα της Ζένιτσα! Η κεφαλιά είναι εξαιρετική, ενώ η συνολική ενεργητική του παρουσία έκανε ακόμα πιο απειλητική την Εθνική, με τον Έλληνα εξτρέμ να εκτελεί άριστα τις εντολές που του δόθηκαν.

Αδύναμος κρίκος: Ο Τζέκο αποτελούσε τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την άμυνα της Εθνικής, όμως ουδέποτε μπόρεσε να απειλήσει. Παπασταθόπουλος και Σιόβας έκαναν εξαιρετική δουλειά

Η γκάφα: Η αντίδραση της άμυνας στο πρώτο γκολ των Βόσνιων είναι χαρακτηριστική ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ουδείς μαρκάρει τον Βίτσκα, που παίρνει την πάσα από το κόρνερ του Πιάνιτς, αμαρκάριστος σουτάρει, αμαρκάριστος παίρνει και το ριμπάουντ μετά την κόντρα στον Ζέκα. Οι γηπεδούχοι μάλλον δεν θα… πίστευαν το πόσο εύκολα πήραν το προβάδισμα.

Το «στραγάλι»: Σωστή η υπόδειξη του πέναλτι στον Φορτούνη, ενδεχομένως κάπως αυστηρή, αλλά επ’ ουδενί αδικαιολόγητη η αποβολή του Πιάνιτς. Οι Βόσνιοι εξέφρασαν πολλά παράπονα στον Ολλανδό διαιτητή, μάλλον πικραμένοι ωστόσο από τη χαμένη νίκη.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Η ισοπαλία αποτελεί… θαύμα, αν σκεφτεί κανείς πως στο 15’ το σκορ ήταν 2-0 και η εικόνα του αγώνα για… πολλά με λίγα. Ο πάγκος αντέδρασε σωστά, οι παίκτες «ξύπνησαν» έστω καθυστερημένα και η Εθνική φεύγει χωρίς «πληγές» από τη μάχη κόντρα στη Βοσνία, πανηγυρίζοντας τον βαθμό.

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς,Μπίσακσιτς, Σούνγιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Τσίμιροτ (93’ Κρούνιτς), Μπέσιτς, Πιάνιτς, Ντούλγεβιτς (79’ Μιλόσεβιτς), Τζέκο (90’ Γκόγιακ), Βίσκα.
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80’ Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κούτρης, Κουρμπέλης (67’ Κολοβός), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46’ Mασούρας), Φορτούνης, Δώνης, Σάμαρης
Πηγή:www.gazzetta.gr

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως την παρακολουθήσατε μέσα από το www.protothema.gr.

90'+4': Τέλος του αγώνα! Η Ελλάδα αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15' μπόρεσε να αποσπάσει την ισοπαλία με 2-2!!!!

Δείτε το γκολ του Κολοβού με οποίο ισοφαρίσαμε σε 2-2!


90'+2': Έξυπνη σκέψη του Φορτούνη λίγο πιο δυνατή η πάσα του προς τον Ζέκα που δεν πρόλαβε!

90': Φάση διαρκείας με τον Φορτούνη να μη βγάζει καλή σέντρα, αλλά το σουτ του Σάμαρη πέρασε μόλις πάνω από το δοκάρι!

89': Αγγίζει το 2-3 η Εθνική με το σουτ του Κουλούρη να διώχνει ηρωικά ο Σούνιτς!

87': Έχει παγώσει το γήπεδο μετά το γκολ του Κολοβού!

Απίθανη ανατροπή από την Εθνική!

85' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ: Από την σέντρα του Ζέκα ο Κολοβός με άπιαστη κεφαλιά πέτυχε το 2-2!!!!!!

83': Κόρνερ για την Ελλάδα. Ο Φορτούνης κερδίζει από το λάθος των Βόσνιων, αλλά έκανε κακή επιλογή και μπλόκαρε ο Σούνιτς

81': Εκπληκτική πάσα του Φορτούνη στον Κούτρη που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, φτάνει στη μικρή περιοχή και κάνει κακό γύρισμα! Μεγάλη χαμένη ευκαιρία!

80' Κουλούρης αντί Μπακάκη η τελευταία αλλαγή της Εθνικής

78': Σουτ του Σάμαρη μπλοκάρει ο Σέχιτς

76': ΕΥΚΑΙΡΙΑ με τον Κολοβό! Από το γύρισμα του Κούτρη βρέθηκε με τη μπάλα στη γωνιά της μικρής περιοχής κι ο Σέχιτς έδιωξε με τα πόδια!

Δείτε το πέναλτι με το οποίο μείωσε η Εθνική


73': Βαθιά μπαλιά του Φορτούνη, μπερδεύονται Μασούρας, Μπακάκης...

71': Εύκολο πούλημα της μπάλας και φάουλ του Μασούρα που γλιτώνει την κάρτα

69': Μεγάλή διπλή ευκαιρία για τους Βόσνιους με τον Μπακάκη να διώχνει αρχικά το σουτ του Κολάσινατς και το δεύτερο σουτ να περνά κόρνερ

68': Αντεπίθεση για την Εθνική με τον Κολοβό (πήρε τη θέση του Κουρμπέλη) να καθυστερεί και να διώχνουν οι αμυντικοί

65' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΤΣ: Ο άσος της Γιουβέντους βρήκε με τις τάπες τον Πιάνιτς κι αντίκρισε την αυστηρή κόκκινη κάρτα!

64' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Φορτούνης νικά τον Σέχιτς και μειώνει σε 2-1!

63' ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ελλάδα: Ο Σούνιτς ανέτρεψε τον Φορτούνη που ευνοήθηκε από την κόντρα

61': Σέντρα στην περιοχή για τον... Δώνη που πιάνει άστοχη κεφαλιά...

60': Κόρνερ για την Βοσνία που βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα κερδίζοντας εύκολα τη μπάλα στην περιοχή της...

56': Ο Ζέκα πιέζει ψηλά, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι στη μεσαία γραμμή...

54': Ο Φορτούνης στην περιοχή καλό σουτ αλλά άστοχο...

53': Ο Δώνης μπαίνει από τα αριστερά και κάνει το γύρισμα, ο Σέχιτς παραλίγο να μπερδευτεί με τον Σέχιτς αλλά έδιωξε όπως, όπως

Δεν έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο στο επιθετικό κομμάτι η Εθνική με τον Φορτούνη να παλεύει μόνος του και να έχει φάει πολύ... ξύλο από τους Βόσνιους που το έχουν αντιληφθεί ότι είναι η μοναδική μας απειλή...

51': Σλάλομ του Φορτούνη αποφεύγει τρεις Βόσνιους, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν κάνει κίνηση να τον βοηθήσει

49': Σέντρα του Κούτρη η μπάλα φτάνει στον Μασούρα που καθυστερεί και κόβεται...

47': Ο Ζέκα κλέβει στο χώρο του κέντρου, αλλά πριν προλάβει να σκεφτεί η Εθνική την αντεπίθεση έπεσαν πάνω του τρεις Βόσνιοι

46': Εξακολουθεί να δείχνει διάθεση να πιέζει ψηλά η Βοσνία...

46': Σέντρα στο Β' ημίχρονο

-Μασούρας αντί Μπουχαλάκη η πρώτη κίνηση του Αναστασιάδη ο οποίος επιλέγει να συνεχίσει χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ...

45'+1': Τέλος στο πρώτο ημίχρονο...

44': Διώχνουν οι Βόσνιοι και βγαίνουν στην κόντρα με τον Ζέκα να διώχνει παρακινδυνευμένα προ του Ντούλιεβιτς

43': Φάουλ σε καλή θέση πλάγια αριστερά για την ελληνική ομάδα. Στην εκτέλεση ο Φορτούνης

39': Ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κούτρης βγαίνει από τα αριστερά και κάνει την σέντρα ο Δώνης όμως αν και κάνει την κίνηση δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι...

Δείτε την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Φορτούνη


37': Κυρίως από τα δεξιά με τον Μπακάκη προσπαθεί να επιτεθεί η Εθνική, αλλά με εξαίρεση τη φάση του 23' δεν έχουμε καταφέρει κάτι

33': Κεφαλιά του Δώνη, η μπάλα αλλάζει πορεία από τα πόδια του Ζουκάνοβιτς, αλλά ο Σέχιτς μπλόκαρε

31': Κόρνερ για την Εθνική, ο Σιόβας σουτάρει και νέο κόρνερ, αλλά οι Βόσνιοι διώχνουν

28': Ο Βίτσκα μπαίνει από τα δεξιά αλλά σουτάρει άστοχα...

27': Η Εθνική μπορεί να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή μόνο με μακρινές βαθιές μπαλιές και δεν έχει λύσεις στο πρέσιγκ των Βόσνιων

23' ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ο Σιόβας βρήκε εξαιρετικά τον Μπακάκη που μπήκε και γύρισε ιδανικά στον Φορτούνη με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ στην κενή εστία!

21': Ο Μπακάκης παραχώρησε το κόρνερ κι από την εκτέλεση του επικράτησε πανικός στην ελληνική άμυνα που κατάφερε και έδιωξε...

19': Κακή απομάκρυνση της άμυναςε ο Πιάνιτς έκανε νέα σέντρα αλλά ο Τζέκο δεν βρήκε σωστά τη μπάλα...

18': Κόρνερ για την Βοσνία με την ελληνική ομάδα να... παραπαίει

17' Κίτρινη και στον Δώνη για φάουλ στον Πιάνιτς...

15' ΓΚΟΛ: Ο Πιάνιτς εκτελεί το φάουλ ο Βλαχοδήμος μένει ακίνητος και η Βοσνία πετυχαίνει το 2-0! Ο Βλαχοδήμος είχε στήσει τείχος με μόλις ένα παίκτη!!!!



14': Κίτρινη στον Κουρμπέλη που γκρέμισε τον Ντούλιεβιτς, ενώ η Εθνική προσπαθούσε να πιέσει και πάλι ψηλά

11': Σε τρικυμία η ελληνική άμυνα κινδυνεύει με δεύτερο γκολ, αλλά το νέο σουτ του Βίτσκα περνά παράλληλα από την εστία μας

10' ΓΚΟΛ: Η ελληνική άμυνα πιάνεται στον ύπνο κι ο Βίτσκα με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ

9': Πρώτο κόρνερ για την Βοσνία

8': Πρώτη προσπάθεια της Εθνικής να πιέσει ψηλά, αλλά οι Βόσνιοι απελευθερώνονται εύκολα...

6': Εύκολα λάθη στη μεσαία γραμμή που αποφέρουν φάουλ για τους Βόσνιους, αλλά το γέμισμα του Τσίμιροτ είναι εντελώς άστοχο

4': Η Βοσνία έχει πάρει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα με την ελληνική ομάδα να αμύνεται κοντά στην περιοχή μας...

1': Ξεκίνησε ο αγώνας

21:40: Υπό συνεχείς αποδοκιμασίες η ανάκρουση του ελληνικού ύμνου...

21:38: Οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο

Δείτε την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για το γήπεδο


Οι ενδεκάδες
Βοσνία: Σέχιτς, Μπίσακσιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Τσίμιροτ, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Τζιούλεβιτς, Τζέκο, Βίσκα.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κζιοσέφσκι, Πίριτς, Σίβιτς, Τοντόροβιτς, Μεμίσεβιτς, Κόζακ, Κόντρο, Κρούνιτς, Ζάκαριτς και Μιλόσεβιτς.
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μπακάκης, Κούτρης, Σάμαρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης Δώνης, Φορτούνης.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Βαλεριάνος, Ρισβάνης, Σιώπης, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Μπακασέτας, Μασούρας, Κολοβός, Μαυρίας και Κολοβέτσιος.

ParataXI


-Όσον αφορά την παράδοση αυτή είναι συντριπτικά υπέρ της Ελλάδας με 4 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αλλά τα τελευταία μας παιχνίδια (1-1 στο Καραϊσκάκη και 0-0 στη Ζένιτσα) ήταν αρκετά επεισοδιακά (στη Ζένιτσα είχαμε σύρραξη στο φινάλε του ματς).

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών


-Με 3-5-1-1 η Εθνική με τον Κουρμπέλη να είναι τρίτος στο κέντρο της άμυνας και τον Μπουχαλάκη στο πλευρό των Ζέκα, Σάμαρη, ενώ Φορτούνης και Δώνης θα σηκώσουν το βάρος στην επίθεση.

-Αμφίβολος πριν το ματς ήταν κι ο συμπαίκτης του Σωκράτη στην Άρσεναλ Κολάσιντας, αλλά ο έμπειρος μπακ είναι στο βασικό σχήμα της Βοσνίας που θα παίξει με σχηματισμό 4-3-3.

-Σ' αυτό το κομβικό ματς η Εθνική καλείται να παίξει με ένα στιλ που της ταιριάζει, προσήλωση στην άμυνα και χτυπάμε στις κόντρες με τον Άγγελο Αναστασιάδη να χάνει μετά τον Μανωλά και τον Μήτρογλου, αλλά επανέρχεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος Παπασταθόπουλο στη διάθεση του.

-Οι καιρικές συνθήκες στη Βοσνία δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές καθώς το πρωί χιόνιζε στο Σαράγεβο...

H βαθμολογία του ομίλου:
Ελλάδα 2-0 3
Ιταλία 2-0 3
Βοσνία 2-1 3
Αρμενία 1-2 0
Φινλανδία 0-2 0
Λιχτενστάιν 0-2 0

Τα άλλα δύο ματς του ομίλου:
Αρμενία-Φινλανδία (19:00)
Ιταλία-Λιχτενστάιν (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική, 8 Ιουνίου:
Φινλανδία-Βοσνία (19:00)
Αρμενία-Λιχτενστάιν (19:00)
Ελλάδα-Ιταλία (21:45)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης