Βίντεο: Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 1-1

Βίντεο: Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 1-1

Η Λίβερπουλ γκέλαρε στο Λονδίνο, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την παθιασμένη Γουέστ Χαμ κι έδωσε... ασίστ στη Σίτι να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς!

west
Και η κορυφή της Premier League παίρνει φωτιά! Η Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία με τη Λέστερ, δεν μπόρεσε να περάσει ούτε το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Λονδίνο και είδε τη Σίτι να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Κλοπ ήταν εκτός ρυθμού, είχε κάκιστη επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους Λονδρέζους που έπαιξαν παθιασμένα.

Ο Μίλνερ επέστρεψε στο βασικό σχήμα, ο Λαλάνα ήταν βασικός για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο και η Λίβερπουλ πήρε την κατοχή από το πρώτο λεπτό. Ωστόσο, στα πρώτα λεπτά η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που δημιούργησε τρεις ευκαιρίες! Στο 3ο λεπτό ο Νομπλ τρύπησε την άμυνα των Κόκκινων, αλλά ο Τσιτσαρίτο έστειλε τη μπάλα άουτ! Στο 10ο λεπτό η σουτάρα του Κρέσγουελ πέρασε άουτ, ενώ στο 16' ο Αλισον έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Αλισον. Η Λίβερπουλ απάντησε στο 20' με τον Φιρμίνο και δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Εξαιρετική προσπάθεια του Λαλάνα, έδωσε στον Μίλνερ, ο οποίος από... πεντακάθαρη θέση οφσάιντ μοίρασε στον Μανέ για το 1-0! Ηταν η 81η πρώτη ασίστ του Αγγλου στην Premier League και πέρασε στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης. Ωστόσο, η απάντηση των Λονρέζων ήταν άμεση. Στημένη φάση, η άμυνα των Κόκκινων στον ύπνο και ο Αντόνιο με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να κάνει τη διαφορά. Λαλάνα και Κεϊτά ήταν... εκτός ρυθμού και ο Σαλάχ δεν έπαιρνε τη μπάλα. Μάλιστα, η καλύτερη φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήρθε στο 44΄ για τα Σφυριά, πάλι από στημένη φάση, πάλι από κομπίνα, αλλά ο Ράις έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ είχε ξανά την κατοχή, αλλά όχι και τις λύσεις για να φανεί απειλητική. Οι Κόκκινοι ανέβηκαν ψηλά να πιέσουν, ο Σαλάχ είχε δυο προσπάθειες, αλλά χωρίς να βρει δίχτυα. Οι Λονδρέζοι τα πήγαν εξαιρετικά ανασταλτικά, μαζική άμυνα, πάθος και η αντίπαλος μακριά από την περιοχή της! Ο Κλοπ πέρασε στο ματς τον Σακίρι στη θέση του κακού, Λαλάνα, αλλά η καλύτερη φάση ήρθε για τη Γουέστ Χαμ, αλλά ο Νομπλ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Βέβαια, στο 94' η Λίβερπουλ θα μπορούσε να κλέψει μια μεγάλη νίκη, ο Κεϊτά στην καλύτερή του ενέργεια βρήκε τον Οριζί, αλλά ο τελευταίος... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ!

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντρικς, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Νομπλ (78' Ομπιάνγκ), Αντόνιο, Σνόντγκρας, Φελίπε Άντερσον (90' Μαζουακού) , Τσιτσαρίτο (79' Κάρολ)

Κλείσιμο
Λίβερπουλ: Άλισον, Μίλνερ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Λαλάνα (69' Σακίρι), Φαμπίνιο, Κεϊτά, Σαλάχ, Φιρμίνο (75' Οριζί), Μανέ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης