Superleague: Με Πρίγιοβιτς πρώτος ξανά ο ΠΑΟΚ, γκέλα για την ΑΕΚ, θρίαμβος ΠΑΟ - Όλα τα γκολ του Σαββάτου

Superleague: Με Πρίγιοβιτς πρώτος ξανά ο ΠΑΟΚ, γκέλα για την ΑΕΚ, θρίαμβος ΠΑΟ - Όλα τα γκολ του Σαββάτου

Στον τέταρτο αγώνα του προγράμματος ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-0 τη Λάρισα στο ντεμπούτο του Παράσχου

bier-paok1
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος των αγώνων του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική της Superleague καθώς με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης στην Τούμπα.

Στον αντίποδα μεγάλη χαμένη ήταν η ΑΕΚ η οποία εμφανίστηκε αγνώριστη στο Αγρίνιο και έχασε με 2-1 από έναν ψυχωμένο και άριστα διαβασμένο Παναιτωλικό με αποτέλεσμα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια.
Εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, με δύο γκολ του Μακέντα κι από ένα των Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον αποδίδοντας ανά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο!

Στο ντεμπούτο του Παράσχου, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ και με την πρώτη του νίκη έπειτα από… καιρό, πήρε βαθμολογική ανάσα, βάζοντας αρχή για αντεπίθεση

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0

Πρίγιοβιτς σημαίνει γκολ, Πρίγιοβιτς σημαίνει βαθμοί!

Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή και πάλι το ισχυρό του «όπλο» και με την αλλαγή του Λουτσέσκου, τον Βιεϊρίνια να δικαιώνει άμεσα τον Ρουμάνο τεχνικό, επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στην Τούμπα και έκανε ακόμα ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Σέρβου φορ στο 47’ από σέντρα του Πορτογάλου μπακ-χαφ και «καθάρισαν» το τρίποντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαουρίσιο στο 65’, που επέστρεψε με γκολ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ 2-0 | ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1

Κλείσιμο
Ένας ψυχωμένος και άριστα διαβασμένος Παναιτωλικός, υπέταξε την ΑΕΚ με 2-1 στο Αγρίνιο και βύθισε ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια την ομάδα του Ουζουνίδη. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά στημένοι από τον κόουτς Δέλλα και άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Καμαρά.

Στο 51’, ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0 με κεφαλιά, ενώ η «Ένωση» ήταν φλύαρη και ξύπνησε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 76’ μείωσε ο Σιμόες, αλλά ο «Δικέφαλος» δεν είχε άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ του και μοιραία έμεινε για 3η διαδοχική αγωνιστική δίχως νίκη (0-1-2).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ | HIGHLIGHTS 2-1 | 24/11/18 | ΕΡΤ


Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 5-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, προσφέροντας και ωραίο θέαμα ειδικότερα στην επανάληψη!

Ο Μακέντα με τα δύο του τέρματα στο 15’ και το 41’ έγινε ο πρώτος σκόρερ των «πράσινων» στο πρωτάθλημα, ενώ ο Κουρμπέλης «καθάρισε» τη νίκη στο 58ο λεπτό, προτού ο Ινσούα κάνει… σεφτέ στα γκολ με τον Παναθηναϊκό στο 62’. Ο Σικαμπάλα πέτυχε το… γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους στο 67ο λεπτό του ματς, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, φτάνοντας κι αυτός τα τέσσερα γκολ.

ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | HIGHLIGHTS 5-1 | 24/11/18 | ΕΡΤ


Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 2-0


Είδε χαρά μετά από καιρό ο Αστέρας.

Οι Αρκάδες λύγισαν (2-0) την ΑΕΛ στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, στο πρώτο ματς του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο τους και έφτασαν στο πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα έπειτα από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ενδιάμεσα είχαν νικήσει μόνο τα Τρίκαλα στο Κύπελλο και είχαν τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Ο Καλτσάς άνοιξε το σκορ στο 55’ με κεφαλιά και ο Μανιάς σφράγισε τη νίκη στο 89’, σε ισάριθμες ασίστ του πολύ καλού Κώτσιρα. Δοκάρι για τον Τόνσο στο 70ο λεπτό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2-0 (24/11/2018) / Highlights, Στιγμιότυπα και Γκολ από ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης