Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει να χάσει χορηγία €868 εκατ. για την επαναφορά της υπόθεσης βιασμού 34χρονης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει να χάσει χορηγία €868 εκατ. για την επαναφορά της υπόθεσης βιασμού 34χρονης

Nike και EA Sports οι πρώτες δύο εταιρείες που δήλωσαν «βαθύτατα προβληματισμένες» με την υπόθεση αυτή

cristiaon-1-ron
Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η επαναφορά της υπόθεσης βιασμού 34χρονης Αμερικανίδας καθώς κινδυνεύει να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από χορηγούς που δηλώνουν προβληματισμένοι από τις εξελίξεις.

Σε ανακοίνωσή της η Nike, η οποία έχει συμβόλαιο 868 εκατ. ευρώ με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, δήλωσε «εξαιρετικά προβληματισμένη» για το εκ νέου άνοιγμα της υπόθεσης.

«Είμαστα βαθύτατα προβληματισμένοι από τις κατηγορίες και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την υπόθεση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας αθλητικών ειδών.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση της εταιρείας ηλεκτρονικών παιχνιδιών ΕA Sports η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση καθώς αναμένουμε από τους αθλητές-πρότυπα και τους πρεσβευτές μας να συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που να είναι συνεπής με τις αξίες της ΕΑ».

Την ίδια ώρα στους «συμμάχους» του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε η Γιουβέντους η οποία σε ανακοίνωσή της τάχθηκε στο πλευρό του. «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει αυτούς τους μήνες το μεγάλο επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του, στοιχεία που έχουν εκτιμηθεί από όλους στην Γιουβέντους. Τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα 10 χρόνια πριν δεν αλλάζουν αυτή τη γνώμη, που τη μοιράζονται όλοι οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή με αυτό τον σπουδαίο πρωταθλητή», αναφέρει η ανακοίνωση της Γιουβέντους.

Στο πλευρό του Κριστιάνο τάχθηκε τέλος και ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα O Jogo δήλωσε «εγώ πάντα στηρίζω τους παίχτες και εδώ δεν τίθεται θέμα αλληλεγγύης, πιστεύω αυτό που είπε δημόσια ο παίχτης, ο ίδιος λέει ότι θεωρεί τον βιασμό μια αποτρόπαια πράξη και επανέλαβε ότι είναι αθώος των κατηγορίων που του αποδίδονται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης