Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού: Έχω τη συνείδησή μου καθαρή, περιμένω ήρεμος τις έρευνες

Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού: Έχω τη συνείδησή μου καθαρή, περιμένω ήρεμος τις έρευνες

Με μήνυμά του στο Twitter ο Πορτογάλος άσος της «Γιούβε» έκανε λόγο για ψεύδη και προσπάθειες κάποιων να γίνουν διάσημοι μέσω του ονόματός του

ron
Αρνείται κατηγορηματικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις κατηγορίες της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα για βιασμό της παρά φύσιν πριν από 9 χρόνια, τονίζοντας ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή.

Η 34χρονη Αμερικανίδα ισχυρίζεται ότι ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους τη βίασε στη σουίτα ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Λας Βέγκας, το 2009, ενώ εκείνη επανειλημμένα τού φώναζε «όχι», σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε την Παρασκευή στην Νεβάδα.

Ο άσος της «Μεγάλης Κυρίας» ξεκαθάρισε τη θέση του με μία ανάρτησή του στο Twitter. «Επισήμως αρνούμαι κάθε κατηγορία εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα που είναι ενάντια στα πιστεύω μου. Προκειμένου να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμε να τροφοδοτώ τις εικασίες των media από ανθρώπους που θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους μέσα από εμένα. Η καθαρή μου συνείδηση θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας», έγραψε ο Ρονάλντο.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος σταρ των γηπέδων χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσει την δική του εκδοχή της ιστορίας. Την Παρασκευή ανήρτησε στο Instagram ένα live post στο οποίο ανέφερε: «Ότι λένε σήμερα, είναι όλα ψέματα. Θέλουν προωθηθούν χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Είναι φυσικό. Θέλουν να γίνουν διάσημοι με το όνομά μου. Συμβαίνει πλέον. Θέλουν να γίνουν γνωστοί, αλλά το έχω συνηθίσει, είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Είμαι χαρούμενος και όλα είναι καλά», έγραψε.

Την Τρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες της Μαγιόργκα και την ανακοίνωση της αστυνομίας του Λας Βέγκας πως αρχίζει έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής παρακολούθησε στο Αλιάνζ του Τορίνο τον αγώνα της νέας του ομάδας, της Γιουβέντους με την ελβετική Γιανγκ Μπόις από την εξέδρα των επισήμων αφού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Βαλένθια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης