«Χαμός» στο twitter του Χάμιλτον για τα πλαστικά μπουκάλια

«Χαμός» στο twitter του Χάμιλτον για τα πλαστικά μπουκάλια

Από τη στιγμή που ο Βρετανός πιλότος δημοσιοποίησε το βίντεο, όπου μαζί με τους φίλους του καθαρίζουν μια παραλία της Μυκόνου, ο λογαριασμός του κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, αλλά και αποδοκιμασίας!

hamilton_main01
Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μύκονο για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του, ωστόσο ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο επίκεντρο για άλλους λόγους.

Ο Βρετανός πιλότος χθες το απόγευμα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο όπου αυτός και η παρέα του καθάρισαν μια από τις παραλίες του νησιού από τα πλαστικά και τα σκουπίδια που είχε ξεβράσει η θάλασσα.

«Δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς σ' αυτό το χάλι. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε δράση, όλοι μαζί πρέπει να σταματήσουμε να ενισχύουμε εταιρίες οι οποίες το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κέρδη τους εις βάρος του όμορφου πλανήτη μας», έγραψε στο σχετικό ποστάρισμα του ωστόσο οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν... διφορούμενες.

Από τη μια οι φίλοι κι οι υποστηρικτές του Χάμιλτον τον αποθέωσαν για την ενέργεια του, κι από την άλλη οι... haters αλλά κι απλοί χρήστες των social media τον έστησαν στον τοίχο θεωρώντας είτε πως ότι έκανε το έκανε για την... προβολή του, είτε αναφέροντας ότι πολλοί από τους δεκάδες χορηγούς του, αλλά κι η ιδια η Φόρμουλα 1 ενδιαφέρεται ελάχιστα για την προστασία του περιβάλλοντος!

Θέλετε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα;
«Σε ευχαριστούμε που μας υπενθύμισες να δρούμε με μεγαλύτερη υπεθυνότητα και πόσο σωστό πρότυπο αποτελείς δείχνοντας πως ο καθένας μας μπορεί να κάνει κάτι» γράφει μια οπαδός του Χάμιλτον κι ακριβώς από κάτω ακολουθεί το εξής σχόλιο: «Μήπως να ξεκινήσετε πρώτα από την κατάργηση των πλαστικών μπουκαλιών νερού από τους αγώνες της Φόρμουλα 1 συμπεριλαμβανομένων και των αποδυτηρίων των οδηγών; Μετά μπορείτε να καταργήσετε και τις πλαστικές σακούλες στα καταστήματα σουβενίρ. Σας ευχαριστούμε για την ενίσχυση στην προσπάθεια διάσωσης του πλανήτη».

Κλείσιμο
«Παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητές στις καρδιές του κόσμου. Σεβασμός στον Λιούις» και την ίδια ώρα άλλο σχόλιο τονίζει: «Αυτό είναι φοβερό Λιούις, αλλά μήπως θα πρέπει να πεις κάποιες κουβέντες για το συγκεκριμένο ζήτημα και στην εταιρία καλλυντικών που είναι χορηγός σου; Έχεις πιο δυνατή φωνή από τη δική μας».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης