Έτοιμοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους παρουσιάζονται η ΑΕΚ και η πλευρά του Όγκνιεν Βράνιες.
Οι εκπρόσωποι του Βόσνιου στόπερ έχουν ενημερώσει την «Ένωση» πως ο πελάτης τους ζητάει ένα συμβόλαιο που να ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport.
Πρόκειται για διπλάσιο ποσό σε σχέση με τις σημερινές απολαβές του και αν οι απαιτήσεις του διεθνούς άσου παραμένουν σε αυτό το επίπεδο, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα πώλησής του το καλοκαίρι, εφόσον βέβαια έρθει πρόταση για εκείνον από ομάδα του εξωτερικού.
Την ίδια στιγμή, «τελειωμένη» θεωρείται η υπόθεση ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες, καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα οι «κιτρινόμαυροι» με την πλευρά του Πορτογάλου και απομένει ένα ραντεβού με τον μάνατζέρ του.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση