Ναβάρο: «Η Ελλάδα νίκησε όταν έπρεπε και κανείς δεν το περίμενε»

Ναβάρο: «Η Ελλάδα νίκησε όταν έπρεπε και κανείς δεν το περίμενε»

Ο βετεράνος άσος μετά τη νίκη-πρόκριση της Ισπανίας επί της Τουρκίας εξήρε την ελληνική ομάδα που άφησε πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα και είναι στους «8» του Eurobasket

Ναβάρο: «Η Ελλάδα νίκησε όταν έπρεπε και κανείς δεν το περίμενε»
Η Ισπανία άφησε εκτός προημιτελικών του Eurobasket 2017
τη διοργανώτρια Τουρκία με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετά το τέλος του αγώνα να υπενθυμίζει πόσο μεγάλο μέγεθος είναι η Ελλάδα.

Για τη νίκη επί της Τουρκίας ο «Λα Μπόμπα» είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι περίπλοκο, που είχε πολύ θόρυβο και έγινε πολύ δύσκολο αλλά η ομάδα πήγε πολύ καλά, κυρίως στην άμυνα. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος με 56 πόντους. Αντιδράσαμε ακόμη και όταν η διαφορά μειώθηκε και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος». 

Κλείσιμο
Σχετικά με τη διαδρομή του στην εθνική Ισπανίας ανέφερε: «Για μένα είναι σαν να βρίσκομαι σε μια δεύτερη οικογένεια αυτή η εθνική ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε πανηγυρίσει επιτυχίες. Σε δύσκολους αγώνες πρέπει να συνεχίσουμε να βγαίνουμε με σωστή νοοτροπία και απόλυτα συγκεντρωμένοι απέναντι σε όλους όπως κάνουμε μέχρι τώρα για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να φέρνει επιτυχίες». 

Όσο για την αναμέτρηση με τη Γερμανία στα προημιτελικά; «Η Γερμανία θα είναι ένας ακόμη δύσκολος αντίπαλος. Διαθέτει έναν παίκτη από τον οποίο περνάνε όλα (σ.σ. Σρέντερ). Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, να είμαστε προσεκτικοί σε όλο τον αγώνα. Για να βρίσκεται εδώ, στους προημιτελικούς, σημαίνει πως είναι μια καλή ομάδα και πως αξίζει να βρίσκεται στους οκτώ». 

Τέλος, σχολιάζοντας την πρόκριση της Ελλάδας στα προημιτελικά μετά την κακή πορεία που είχε στο Ελσίνκι, τόνισε: «Για πολλούς έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας μια ομάδα που ήταν πρώτη στον όμιλό της, όπως η Λιθουανία. Η Ελλάδα έχει μεγάλους παίκτες που ξέρουν να παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι και είναι έμπειροι. Νίκησαν όταν χρειάστηκε, κέρδισαν μεγάλη αυτοπεποίθηση στα δύο τελευταία παιχνίδια και όταν ίσως κανείς δεν το περίμενε αντέδρασε. Αλλά θα πω πως αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μου ομάδα».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης