Πασκουάλ: «Είπα στους παίκτες πως έχουμε ακόμα μια ευκαιρία...»

Πασκουάλ: «Είπα στους παίκτες πως έχουμε ακόμα μια ευκαιρία...»

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε το αυριανό ματς με την Φενέρ «τελικός των τελικών» και αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες, μετά το 2-0 που έκανε η τουρκική ομάδα στη σειρά

Πασκουάλ: «Είπα στους παίκτες πως έχουμε ακόμα μια ευκαιρία...»
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη όπου αύριο το βράδυ (20:45) καλείται να κάνει την πρώτη ανατροπή στη σειρά των αγώνων με την Φενέρ, έχοντας να ξεπεράσει τον σκόπελο από τις δύο εντός έδρας ήττες που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα από τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδειξε να πιστεύει στην ομάδα του αλλά ζήτησε ιδιαίτερα προσοχή στα πρώτα λεπτά.
«Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες. Είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Σίγουρα, όταν χάνεις 2-0, τα πρώτα λεπτά του επόμενου αγώνα είναι πολύ σημαντικά. Αν επιτρέψουμε στην Φενέρμπαχτσε να μπει με αυτοπεποίθηση, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς, αλλά αν ξεκινήσουμε καλά, θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες να νικήσουμε».

Έπειτα, ρωτήθηκε για τον περιορισμό του Μπόγκνταν Μπογκντανοβιτς που ήταν ο ΜVP των δύο πρώτων αγώνων: «Πρώτα απ' όλα, πολλά λάθη ήταν ατομικά και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Κατά δεύτερον, υπήρχαν τακτικά λάθη, για τα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Τρίτον, όπως και να 'χει, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είπα στους παίκτες τη μέρα μετά το παιχνίδι ότι έχουμε μία ευκαιρία μπροστά μας. Τους είπα ότι αρχικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το επόμενο. Τώρα, αυτό το παιχνίδι είναι τελικός των τελικών για εμάς. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».

Κλείσιμο
Μπουρούσης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πάμε για την νίκη»
Ο Έλληνας σέντερ από την πλευρά του υποστήριξε πως άπαντες είναι στεναχωρημένοι για την έκβαση του δεύτερου ματς με την Φενέρ, αλλά πλέον η ομάδα προχωράει μπροστά και πάει για την νίκη στην Τουρκία

«Στο σημείο που φτάσαμε, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με τον τρόπο που χάσαμε, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστές επιλογές στα τελευταία λεπτά, γιατί ουσιαστικά αυτό έκρινε το τελευταίο ματς. Αμυντικά παίξαμε καλύτερα στον δεύτερο αγώνα. Πρέπει να είμαστε και πιο δημιουργικοί».

Όσον αφορά τη φάση που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια στον δεύτερο αγώνα, ανέφερε: «Ήταν μία φάση που δεν ήθελα να γίνει. Θα είχαμε μία ευκαιρία να κάνουμε ένα σουτ ή θα μας έκαναν φάουλ. Απ' τη στιγμή που δεν έγινε, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Προχωράμε, πάμε στην Τουρκία να προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά, όπως εκείνοι στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ήταν πολύ εύστοχοι, κακά τα ψέματα. Θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε αυτό, ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε».
Πηγή:www.gazetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης