Μπογκντάνοβιτς: Να συλληφθεί ο κύριος!

Μπογκντάνοβιτς: Να συλληφθεί ο κύριος!

Το όνειρο του Final 4 μετατράπηκε σε εφιάλτης για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του. Ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντι του μία εξαιρετικά στημένη Φενέρμπαχτσε που είχε για μεγάλο της ηγέτη τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Μπογκντάνοβιτς: Να συλληφθεί ο κύριος!
Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου, μίλησε με σεβασμό για τους “πράσινους”, αποθέωσε τους παίκτες του και θύμισε για ακόμα μία φορά πως η Φενέρ εμφανίστηκε ελάχιστες φορές υγιής μέσα στη σεζόν.

Πράγματι, ένας από τους παίκτες της ομάδας που ταλαιπωρήθηκαν όσο λίγοι από τραυματισμούς ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Για την ακρίβεια ο Σέρβος γκαρντ δεν έδωσε το “παρών” σε 11 από τα 30 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με αποτέλεσμα η Φενέρ να γνωρίσει την ήττα σε ματς-κλειδιά (εντός με Μακάμπι) και στο τέλος να απολέσει το πλεονέκτημα έδρας.

Επέστρεψε ο Μπόγκνταν – επέστρεψε η Φενέρ

Είναι αλήθεια πως ο τρόπος που οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια αλλά και το κακό πρόσωπο της Φενέρμπαχτσε στο φινάλε της regular season δημιούργησαν έναν αδικαιολόγητα έντονο ενθουσιασμό ενόψει της σειράς που θα ξεκινούσε.

Τα πράγματα ωστόσο κύλησαν καλά μόνο για ένα ημίχρονο αφού στη συνέχεια οι Τούρκοι επέστρεψαν από το -14 (42-28) του Game 1 και δύο ημέρες μετά διπλασίασαν τις νίκες τους.
Κλείσιμο

Η επιτυχία της Φενέρ φέρει αρχικά την υπογραφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως εντός των τεσσάρων γραμμών ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Στα 24 του χρόνια και λίγο πριν ξενιτευτεί για το ΝΒΑ (;) ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία όντας πλέον ο μοναδικός παίκτης με back to back παιχνίδια playoffs με 30+ ράνκινγκ, την ώρα που τα υπόλοιπα νούμερα του μέχρι στιγμής στη σειρά… ζαλίζουν.

Σκοράρει κατά μέσο όρο 24 πόντους, μοιράζει 5 ασίστ, μαζεύει 6.5 ριμπάουντ και όλα αυτά με το εξωφρενικά υψηλό 69.2% στα δίποντα και 71.4% στα τρίποντα! Να συλληφθεί ο κύριος…


Διαβάστε περισσότερα:www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης