Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε»

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε»

Ο Κώστας Σλούκας σχολίασε τη... μεταμόρφωση της Φενέρμπαχτσε στο β' ημίχρονο ενώ παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να επιστρέψει στη σειρά

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε»
«Όταν βγήκαμε στο γήπεδο, ξέραμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική. Πολύ δύσκολα περνάς από εδώ. Χάσαμε νωρίς τη συγκέντρωσή μας και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε. Στα αποδυτήρια, είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και το κάναμε. Ο Μπογκντάνοβιτς έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και κερδίσαμε. Το σημαντικό ήταν να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο» εξήγησε αρχικώς ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι νωρίς να κάνω απολογισμό. Μέχρι τώρα έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Έγινε το πρώτο βήμα για να πάμε στο Final Four κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ δύσκολη σειρά και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεύτερο ματς εδώ, για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας».

Ο Σλούκας σχολίασε τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στη σειρά: «Φυσικά και μπορεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός break. Γι' αυτό εμείς οφείλουμε να νικήσουμε ξανά εδώ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε, αλλά πιστεύω στις δυνάμεις της έδρας μας».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σειρά του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές: «Είναι αμφίρροπη σειρά. Πιστεύω πως αν ο Ολυμπιακός πάρει τα δύο πρώτα παιχνίδι, θα είναι στο Final Four». 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης