Kobe Bryant: Το τέλος ενός μύθου

Kobe Bryant: Το τέλος ενός μύθου

Ο μεγαλύτερος σταρ του NBA τα τελευταία 20 χρόνια

Kobe Bryant: Το τέλος ενός μύθου
Απόψε είναι η τελευταία φορά που ο Kobe Bryant, ο μεγαλύτερος σταρ των 00’s στο ΝΒΑ, κάνει την τελευταία του εμφάνιση στα παρκέ. Τον άνθρωπο που κατά πολλούς πλησίασε όσο κανένας άλλος τον Michael Jordan.

Ο Kobe Bryant για πολλούς είναι ο μεγαλύτερος σταρ της Λίγκας τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν σταρ από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ΝΒΑ. Και παραμένει ακόμα και τώρα, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο τέλος του δρόμου. Ένα τέλος του δρόμου που φρόντισε ο ίδιος να τονίσει ότι θα δοθεί στον Αγώνα Νο82 των Lakers, στο φινάλε της Regular Season.

Με τον Kobe να ετοιμάζεται λοιπόν για το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, ας θυμηθούμε αλησμόνητες  στιγμές του, που τον τοποθέτησαν ανάμεσα στους Θρύλους της Λίγκας.

Κλείσιμο
1 Ιουλίου του 1996 - Η πρώτη του συμμετοχή στο NBA




Ο 18χρονος Kobe Bryant δεν έχει κληθεί στο All Star Game. Παίρνει μέρος όμως στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Και δείχνει ότι ένα… αστέρι γεννιέται.




19 Ιουνίου του 2000- Οι καλύτερες στιγμές του



2002. Ο Kobe Bryant έχει στερήσει το 2001 έναν τίτλο από τους Sixers, κατακτώντας το Πρωτάθλημα με τους Lakers. Και οι φίλοι της Philadelphia δεν το ξέχασαν αυτό, φροντίζοντας να γιουχάρουν το δικό τους παιδί (ο Kobe έχει καταγωγή από την Philadelphia)! Η απάντηση του Kobe; 31 πόντοι, νίκη για την Team West και το βραβείο του MVP του παιχνιδιού…



Δείτε στα παρακάτω βίντεο και άλλες αξέχαστες στιγμές του.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης