Ολυμπιακός: Ανακοινώνει πακέτο προπονητή και επιθετικό!

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει πακέτο προπονητή και επιθετικό!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στην τελική ευθεία την υπόθεση του προπονητή, προχωράει με γοργούς ρυθμούς και το θέμα Μπερμπάτοφ και δίνει... μάχη για τον Ζαν

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει πακέτο προπονητή και επιθετικό!
Οι εξελίξεις δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό. Από την μία είναι το ζήτημα του νέου τεχνικού που έχει αποτελεί προτεραιότητα και από την άλλη τα μεταγραφικά. Σε προπονητικό επίπεδο όπως σας τονίσαμε και πριν ξεχωρίζει η περίπτωση του Φραν Εσκριμπά που εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει πάρει πάνω του το θέμα και εκείνος θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις.

Από την άλλη αναφορικά με τα μεταγραφικά οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθειά τους για την υπέρβαση με τον Ντίμιταρ Μπεμπάτοφ. Οι πληροφορίες από την Βουλγαρία θέλουν την υπόθεση του έμπειρου άσου να είναι σε καλό δρόμο και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν μαζί ο νέος τεχνικός μαζί με τον πρώην επιθετικό της Μονακό. Για την ώρα ο Μπερμπάτοφ έχει ζητήσει κάποιες ημέρες διορία, όμως εμφανίζεται θετικός στην προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τον εξιτάρει το Champions League και το πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Για το θέμα αυτό ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ, τόνισε στο Gazzetta.gr πως «για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι το νεότερο. Ειδικά για τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Ντίμιταρ θα πάρουμε την κατάλληλη απόφαση για την συνέχεια της καριέρας του. Θα τα πούμε σε λίγες ημέρες για την επόμενη ομάδα του Ντίμιταρ...». Ο Ολυμπιακός πάντως είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Μπερμπάτοφ.

Για την επίθεση βέβαια υπάρχουν και άλλα ονόματα όπως εκείνο του Ζόνατας. Επίσης από την Γαλλία εκτός από τον... κλεισμένο Αντονί Μουνιέ, ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του -όπως έχει ήδη αναφερθεί- και τον 19χρονο Κορεντίν Ζαν. Ο Ζαν που μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ, 2ος κυνηγός αλλά και σαν φορ έχει συμβόλαιο με την Τρουά έως το 2016. Οι Γάλλοι μετέδωσαν την Τετάρτη πως γίνεται... μάχη μεταξύ των Πειραιωτών και της Μονακό για τον παίκτη.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης