Συλλυπητήρια Παναγιωτόπουλου-Ανδριανού για τον χαμό της Άννας Πολλάτου

Συλλυπητήρια Παναγιωτόπουλου-Ανδριανού για τον χαμό της Άννας Πολλάτου

Ο υπουργός και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο της άτυχης Ολυμπιονίκη - Ανακοινώσεις και από ΕΓΟ και ΠΑΕ Ολυμπιακός


Συλλυπητήρια Παναγιωτόπουλου-Ανδριανού για τον χαμό της Άννας Πολλάτου
Τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου σε τροχαίο δυστύχημα εξέφρασαν ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός.

«Στο σύντομο βίο της η Άννα Πολλάτου αφοσιώθηκε σε ένα δύσκολο και ευγενές άθλημα και ευτύχησε να ανταμειφθεί για τους κόπους της, τιμώντας μάλιστα ως Ολυμπιονίκης την οικογένεια της και την πατρίδα μας. Είναι τόσο κρίμα, είναι άδικο, που οι άνθρωποι που αγάπησε η Άννα και ο ελληνικός αθλητισμός την στερούνται τόσο νωρίς. Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη στους οικείους της» ήταν η δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός:
Κλείσιμο

«Η τραγική είδηση του θανάτου της Άννας Πολλάτου συγκλόνισε κάθε Έλληνα. Οι σπουδαίες διακρίσεις που χάρισε στην πατρίδα μας, αλλά και το ήθος της αδόκητα χαμένης Ολυμπιονίκη μας, θα μείνουν άσβεστο τεκμήριο της μνήμης της. Στους οικείους της και στην ελληνική αθλητική οικογένεια εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της ΕΓΟ:

«Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της Άννας Πολλάτου, καθώς και τη βαθιά θλίψη της για τον πρόωρο χαμό μιας αθλήτριας - πρότυπο, ενός νέου ανθρώπου που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στον αθλητισμό και όχι μόνο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΕΓΟ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Άννας Πολλάτου, η οποία «έφυγε» πρόωρα. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Λάτρευε τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα κοντά στην ομάδα μας και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα την θυμάται πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης