Ηλεία: Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Ηλεία: Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας - Η άτυχη αθλήτρια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Κυλλήνη και συγκρούστηκε με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα

Ταξιδεύοντας την ελληνική μουσική στην Ευρώπη
Ηλεία: Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου
Τον πρόωρο χαμό της πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου από την Κεφαλονιά θρηνεί η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το
patrisnews.gr η 31χρονη Ολυμπιονίκης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο  του αυτοκινήτου που οδηγούσε (πρόκειται για ένα Smart) με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετ α κε, να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του να συγκρουστεί με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα. Η Άννα Πολλάτου πήγαινε στην Κεφαλονιά για να ψηφίσει στις εκλογές.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η άτυχη 31χρονη υπέστη ακαριαίο θανάσιμο τραυματισμό, ενώ όπως γράφει το ilialive.gr o κλωβός του Smart δεν επηρεάστηκε, αλλά έσπασαν τμήματα του ταμπλό και αποκολλήθηκε το τιμόνι. Οι επιβαίνοντες -δύο άνδρες- στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας με διερχόμενο όχημα.

Η Άννα Πολλάτου γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1983 και ξεκίνησε τη ρυθμική γυμναστική το 1988, στον σύλλογο Α.Γ.Σ. Επτανήσων Αργοστολίου.
Κλείσιμο

Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα στην Ιαπωνία.

Την ίδια χρονιά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό, ένα ασημένιο στο σύνθετο και ένα χάλκινο στις κορύνες.




























 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης