Αυτή τη φορά ο νεαρός παίκτης συνάντησε τον Σέρβο θρύλο στην Αθήνα και δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, μαζί με τον Έλληνα διεθνή Χρήστο Αντωνόπουλο, από το κλαμπ 91 Athens Riviera της Γλυφάδας.
«Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές», έγραψε ο Ραφαήλ Παγώνης στη δημοσίευση, αναφερόμενος στον Τζόκοβιτς.
Ο Παγώνης, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το Category 1 στα 16άρια της Tennis Europe στη Βαρκελώνη, ενώ είχε προπονηθεί δύο φορές με τον Τζόκοβιτς τον περασμένο Δεκέμβριο.
Τότε μάλιστα, ενώ ο ίδιος είχε γράψει σε σχετική δημοσίευση «Σας παρακαλώ μη με ξυπνήσετε από αυτό το όνειρο». Ο Τζόκοβιτς με τη σειρά του είχε απαντήσει με τη σειρά του στον Παγώνη: «Σε παρακαλώ θυμήσου αυτή την προπόνηση όταν κερδίσεις το πρώτο σου Slam».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.