Βρούτσης για συνάντηση με Μποντιρόγκα: «Θα διεξαχθεί ένα Final-4 αντάξιο της ποιότητας της Euroleague»
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Euroleague και εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη βεβαιότητα του για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του τουρνουά
Η διοργάνωση του final-4 της Euroleague, που θα φιλοξενηθεί στο Telekom Center Athens από 22 έως 24 Μαΐου, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα (19/11) ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με τον Ντέγιαν Μποντίρογκα, παρουσία και του προέδρου της Υποστηρικτικής Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρη Φραγκάκη.
Ο πρόεδρος της EuroLeague, ο οποίος πραγματοποιεί σειρά επαφών στην Αθήνα, μεταξύ αυτών και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη (συναντήθηκαν χθες, Τρίτη 18/11), εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ελληνική κυβέρνηση για τη συνεισφορά της στη διοργάνωση του final-4.
Από την πλευρά του, ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε ότι η επιστροφή της τελικής φάσης της Euroleague στην Αθήνα, μετά από 19 χρόνια, θα αποτελέσει μία γιορτή του μπάσκετ, με ποιότητα αντάξια του επιπέδου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και της αθλητικής ιστορίας της Ελλάδας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή