Φίλος των Λέικερς αξιώνει αποζημίωση από τον ΛεΜπρόν για εξαπάτηση μετά την ανακοίνωση της... μεγάλης απόφασης
Ένας φίλος της ομάδας του LA αγόρασε εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του 2025-26, όμως πλέον υποστηρίζει ότι τα εισιτήρια αυτά έχουν χάσει την αξία τους
Όλος ο μπασκετικός πλανήτης περίμενε με ανυπομονησία τη μεγάλη απόφαση που είχε προαναγγείλει ο Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει μέσω Social Media.
Τελικά, ο βασιλιάς «τρόλαρε» τον κόσμο, καθώς επρόκειτο για διαφήμιση κονιάκ, γεγονός το οποί απογοήτευσε τους θαυμαστές του.
Μετά από αυτό το…φιάσκο, ένας φίλος των Λέικερς κατέθεσε αγωγή σε βάρος του σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και αξιώνει αποζημίωση της τάξης των 865 δολαρίων, σύμφωνα με το TMZ Sports.
Ο 29χρονος Άντριου Γκαρσία έσπευσε να αγοράσει δύο εισιτήρια εκ των οποίων το καθένα κόστιζε 432 δολάρια για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Λέικερς στην regular season 2025-26.
Μετά την αποκάλυψη ότι τελικά δεν αποσύρεται ο Γκαρσία υποστηρίζει ότι πλέον τα εν λόγω εισιτήρια έχουν χάσει την αξία τους.
Για αυτό και ακολούθησε τη νομική οδό σε βάρος του βασιλιά.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.