Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του τα έκανε όλα εκτός από το να σκοράρει, στο 0-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.
To σχόλιό του στη NOVA:
«Είναι πολύ απλό, δεν σκοράραμε. Δεν ξέρω τι περιμένατε ως απάντηση. Αν ερχόταν 3,4-0 τίποτα δεν θα έλεγε κανείς. Είχαν 9-10 παίκτες σε μικρό χώρο και είναι δύσκολο να παίξεις έτσι.
Παρ’ όλα αυτά κάναμε ευκαιρίες. Η αντίδραση των παικτών μου όταν έχαναν την μπάλα ήταν εκπληκτική. Δημιουργήσαμε παίζοντας και κάθετο ποδόσφαιρο και από τα πλάγια. Μας έλειψε απλά να μπει η μπάλα στα δίχτυα».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους