Περισσότερα από 15.000 εισιτήρια πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.
Ο αγώνας της 2ης ημέρας της Stoiximan Super League 1 είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/8 στον Βόλο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε στη σύσκεψη της Δευτέρας περισσότερα από 15.000 εισιτήρια, με την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας και της ΠΑΕ Βόλος.
Θυμίζουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας, στις 23/8 (20:00) στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV