Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου νικώντας την Ουγγαρία με 12-9 κάνοντας μια ολοκληρωτική εμφάνιση στον μεγάλο τελικό.
Η Χριστίνα Σιούτη, μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα, βγάζοντας την πίεση τόσων ημερών. Θυμίζουμε ότι η Σιόυτη έπαιζε με σπασμένο δάχτυλό στο πόδι.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι