Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου νικώντας την Ουγγαρία με 12-9 κάνοντας μια ολοκληρωτική εμφάνιση στον μεγάλο τελικό.
Η Χριστίνα Σιούτη, μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα, βγάζοντας την πίεση τόσων ημερών. Θυμίζουμε ότι η Σιόυτη έπαιζε με σπασμένο δάχτυλό στο πόδι.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.