La Liga: Πρώτο χατ τρικ για τον Εμπαπέ στη Ρεάλ, 3-0 την Βαγιαδολίδ - Δείτε τα γκολ
Η «βασίλισσα» πέρασε στο ρελαντί από την έδρα της ουραγού και άφησε την δεύτερη Ατλέτικο στο -4 και την τρίτη Μπαρτσελόνα στο -10
Νέο «δώρο» της Ατλέτικο Μαδρίτης, νέο «ευχαριστώ» της Ρεάλ! Με τον Κιλιάν Μπαπέ να έχει πάρει μπροστά για τα καλά, να σκοράρει για πέμπτο σερί παιχνίδι και να σημειώνει το πρώτο του χατ – τρικ με τη νέα του ομάδα, η Βασίλισσα πέρασε με άνεση από την έδρα της ουραγού Βαγιαδολίδ (3-0) και απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από τους Ροχιμπλάνκος στην μάχη τίτλου της La Liga και δέκα από την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει να δώσει αγώνα με την Βαλένθια (Κυριακή 26/01, 22:00).
Οι γηπεδούχοι, αρνούμενοι να αποδεχθούν την… μοίρα τους, βγήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα, αγγίζοντας το γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Τιμπό Κουρτουά έκανε μια καταπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Νταβίντ Τόρες στο πρώτο δοκάρι. Μετά την αρχική… τρομάρα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας άρχισε σιγά σιγά να επιβάλλει την ανωτερότητά της και, αφού έχασε ευκαιρίες με Μπαπέ και Ροντρίγκο, άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του ημιώρου.
Μετά από εξαιρετική πάσα του Φεδερίκο Βαλβέρδε στον Μπαπέ, αυτός συνδυάστηκε με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ και ο Γάλλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρλ Χέιν. Το γκολ του Γάλλου έδωσε ακόμα περισσότερη ηρεμία στην Ρεάλ, η οποία ήταν η απόλυτη κυρίαρχη της μπάλας και, στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε διαστάσεις σε μια νίκη που ούτως ή άλλως προβλέπονταν (σχετικά) εύκολη.
Ο Μπαπέ, ο οποίος έγινε ο πρώτος Γάλλος που σκοράρει 20+ γκολ ως παίκτης σε ένα από τα Top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία), έκανε το 2-0 στο 57’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από συνδυασμό των Ντάνι Θεμπάγιος και Ροντρίγκο.
Η Ρεάλ έπαιζε πλέον στο ρελαντί, αλλά έλειπε το… κερασάκι. Στο 88’, ο Μάριο Μαρτίν έκοψε με τάκλιν την μπάλα από τον Μπέλινγχαμ, αλλά με την φόρα που είχε λίγο έλειψε να κόψει και το… πόδι του Άγγλου.
Ο διαιτητής κατέφυγε στο VAR, έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ο Μπαπέ σημείωσε το πρώτο του χατ – τρικ ως Μαδριδίστα και έφτασε αισίως τα 22 γκολ συνολικά, τα 15 από τα οποία στο πρωτάθλημα, μόλις ένα μακριά από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπαρτσελόνα στην μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.