Κολύμβηση: Σούπερ Γκολομέεβ με το καλημέρα, στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο με Μπίλα
Εξαιρετική κούρσα έκανε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ που μαζί και με τον Στέργιο Μπίλα έκλεισαν τις θέσεις τους για τον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Δυναμικά ξεκίνησε την πορεία του στα 50μ ελεύθερο οΚρίστιαν Γκολομέεβ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, που ολοκληρώνεται αύριο 23/6 στο Βελιγράδι.
O τρεις φορές μεταλλιούχος στο αγώνισμα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κολύμπησε στην ένατη και τελευταία προκριματική σειρά για να τερματίσει σε χρόνο 21.95 και να δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Φυσικά, προκρίθηκε στον ημιτελικό του αγωνίσματος, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με τον Ιρλανδό Σάνε Ράιαν να είναι ο μόνος που τον ξεπέρασε καθώς κολύμπησε το 509άρι σε 21.82. Οι δυο τους ήταν οι μόνοι που έγραψαν επίδοση καλύτερη των 22 δευτερολέπτων.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ πεταλούδα, Στέργιος Μπίλαςκολύμπησε στην όγδοη προκριματική σειρά των 50μ ελεύθερο και με 22.22 τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς του, 15 στο σύνολο, για να προκριθεί επίσης στον ημιτελικό του αγωνίσματος.
Μαζί του στην ίδια σειρά αγωνίστηκε και ο «χάλκινος» με τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ μεικτή, Οδυσσέας Μελαδίνης,που με χρόνο 22.45 τερμάτισε έβδομος στη σειρά (23ος στο σύνολο) και έμεινε δυστυχώς εκτός ημιτελικού.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.