Μούσα: Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα

Μούσα: Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα

Ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ, Tζάναν Μούσα, μίλησε για τον τελικό της Κυριακής στη Euroleague και για τον Κώστα Σλούκα

moysa
Ο Βόσνιος περιφερειακός της Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό μίλησε για τη μάχη της Κυριακής αλλά και για τον Κώστα Σλούκα. 

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, που είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του», ανέφερε για τον Σλούκα ο Μούσα.

Για τον ΠΑΟ και για τον τελικό είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back. Δεν είναι εύκολο. Θα κάνουμε τα πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό. Έχουμε κάνει τις καλύτερες κινήσεις, φέρνοντας τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο.

Μας βοήθησε πολύ. Όμως, γνωρίζω καλά τον Αταμάν και ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πόσο σκληρούς να κάνει τους παίκτες του. Νομίζω πως όλοι προσαρμόστηκαν καλά στον Παναθηναϊκό και τους σεβόμαστε.

Κλείσιμο
Είναι ωραίο που θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η πρώτη ομάδα που τo κάνει. Όμως, δεν υπάρχουν οι λέξεις φαβορί. Όπως είπε ο κόουτς, παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Προετοιμαστήκαμε 10 μήνες για αυτή τη στιγμή, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης