Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πέντε τελικούς»

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πέντε τελικούς»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάτη (20/3, 21:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι κι ο Εργκίν Αταμάν έδωσε το σύνθημα για το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague

Ataman
Η διαβολοβδομάδα της Euroleague ξεκινά με εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, αν και ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε το αυριανό ως τον πρώτο τελικό από τους πέντε που απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

«Δεν είναι εύκολο ματς, ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μολονότι έχουν χάσει το 90% των πιθανοτήτων τους για τα play off, παλεύουν σε όλους τους αγώνες. Για εμάς μένουν πέντε ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδους και όλα είναι σαν... τελικοί. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να υπερασπιστούμε την τέταρτη θέση που έχουμε, ενόψει των play off. Και αμέσως μετά απ' αυτό το ματς θα έχουμε ακόμη ένα δυνατό ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο το ματς στη Σερβία, όλοι παίζουν στην Stark Arena, κάποιοι έχασαν, κάποιοι νίκησαν, αν πάρουμε τη νίκη θα έχουμε το προβάδισμα στη βαθμολογία», ήταν τα λόγια του Τούρκου τεχνικού λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις από την πλευρά του τόνισε:

«Θα είναι ωραία να νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μερικές δύσκολες εβδομάδες που βασικά θα κρίνουν την σεζόν μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πολλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να θέλουμε να νικήσουμε περισσότερο από ότι ο Ερυθρός Αστέρας. Σίγουρα βοηθάει αν είσαι δυνατός πνευματικά. Πρέπει όμως προφανώς να είσαι έτοιμος και σωματικά, να προσέχεις το σώμα σου και να περιμένεις για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Ο λαβύρινθος των «Kasselakis Co»

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον: Έλαβε πρόταση να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ - Αναμένεται η απάντησή του

Sotheby’s και Engel & Volkers «χτυπάνε» την τιμή στο πιο ακριβό ακίνητο της Αθήνας, στην Ακρόπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης