Κένυα: Απαγωγή ποδοσφαιριστή που υπέστη βασανιστήρια πριν απελευθερωθεί

Κένυα: Απαγωγή ποδοσφαιριστή που υπέστη βασανιστήρια πριν απελευθερωθεί

Ο Μπριάν Ολάνγκο έζησε μία εφιαλτική εμπειρία καθώς ο 29χρονος τερματοφύλακας έπεσε θύμα απαγωγής από τρεις αγνώστους

olango2_
Μια απίστευτη ιστορία με θύμα έναν γνωστό ποδοσφαιριστή στην Premier League της Κένυας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Μπριάν Ολάνγκο, τερματοφύλακας της Kenya Commercial Bank (KCB) που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να βρεθεί με κάποιους συμπαίκτες του.

Ωστόσο έξω από ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι τον πλησίασαν τρεις άνδρες οι οποίοι τον έβαλαν στον αμάξι τους και διέφυγαν για άγνωστη τοποθεσία.

Ο Ολάνγκο αντιλαμβανόμενος μάλλον τις προθέσεις των αγνώστων είχε προλάβει να στείλει στη σύζυγο του ένα κωδικοποιημένο μήνυμα ότι βρίσκεται σε κίνδυνο με την τελευταία να ενημερώνει τις αρχές...

Οι απαγωγείς με τη χρήση βίας κατάφεραν να αποσπάσουν τοως κωδικούς του παίκτη από τις τραπεζικές κάρτες που είχε και να αδειάσουν τους λογαριασμούς του, για να τον αφήσουν ελεύθερο το βράδυ της Τρίτης σε ένα δάσος στα περίχωρα του Ναϊρόμπι.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μπόρεσε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του και νοσηλεύεται σε νοσκομείο καθώς έχει χτυπηθεί άσχημα από του απαγωγείς του με τον ίδιο να έχει αναφέρει ότι ήταν δύο Κενυάτες και ένας Νιγηριανός.

Από την αστυνομία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση, ωστόσο κάποια ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ίσως η υπόθεση να έχει να κάνει με κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού.

Ειδήσεις σήμερα:

O Κιμ Γιονγκ Ουν οδήγησε τανκ κατά τη διάρκεια προσομοίωσης μάχης - Δείτε φωτογραφίες

Μητσοτάκης σε συζήτηση με τον Καπουτζίδη: Ζητήματα που αφορούν δικαιώματα δεν μπορούν να μπαίνουν σε δημοψηφισματικές λογικές


Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε STOP στο τροχαίο με τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης