Διάψευση Γιαννακόπουλου για Ταβάρες, Χεζόνια: «Θέλετε να μας κάνετε μπουρ...ο;»

Διάψευση Γιαννακόπουλου για Ταβάρες, Χεζόνια: «Θέλετε να μας κάνετε μπουρ...ο;»

Ο ισχυρός άνδρες της πράσινης ΚΑΕ διέψευσε μέσω instagram το δημοσίευμα της Marca που «αποκάλυπτε» προτάσεις του τριφυλλιύ σε Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες.

Giannakopoulos
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της Euroleague, παρουσιάζοντας ολοένα και καλύτερο πρόσωπο, ωστόσο το χθεσινή δημοσίευμα της Marca ήρθε να προκαλέσει μεγαλή αναταραχή καθώς αποκάλυπτε την προσέγγιση της ελληνικής ομάδα σε δύο από τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτοντας προτάσεις (με πολλά... μηδενικά) σε Χεζόνια και Ταβάρες.

Κάτι που δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ίδιος με story στο instagram απάντησε στο δημοσίευμα, διαψεύδοντας επί της ουσίας προς ώρας τα όσα γράφτηκαν.

«Ρε τόσο πολύ έχετε τρομοκρατηθεί στην Ισπανία. Βάζετε τη "Marca" να γράφει δημοσιεύματα αρλούμπες για να μας κάνει μπου...ο» αναφέρει σχετικά ο Γιαννακόπουλος, θέλοντας να βάλει ένα στοπ στις φήμες την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει σταθερά ανοδική πορεία και βρίσκεται με ρεκόρ 13-8 στην 4η θέση της EuroLeague.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - «Καρφί» Κασσελάκη σε Πολάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια - Όποιος διαφωνεί με τον γάμο και την τεκνοθεσία, να σηκωθεί - Δείτε βίντεο

Χιονοκαυγάδες μετεωρολόγων: Ο Μαρουσάκης απαντά στον Καλλιάνο - «Εγώ δεν είπα για χιονόστρωση»

Ιράν: Η στιγμή που ένοπλοι καταλαμβάνουν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης