Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο με Μάκλεμορ

Μία από τις ηχηρές μεταγραφές της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπεν Μάκλεμορ αποτελεί παρελθόν για την Ένωση

Maklemor
Ξαφνικό διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Αμερικανό άσο καθώς ανακοινώθηκε η 'κοινή συναινέσει' λύση του συμβολαίου του.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με τον Μπεν Μάκλεμορ. Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της Ένωσης.

Η μεταγραφή του Μπεν Μάκλεμορ είχε προκαλέσει αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι καθώς είχε πολυετή και πετυχημένη θητεία στο ΝΒΑ, χωρίς ωστόσο στην παρουσία του εδώ να ενθουσιάσει με τις επιδόσεις του...

Ο ΜάκΛεμορ αγωνίστηκε σε 5 ματς του BCL με τη φανέλα της ΑΕΚ και είχε κατά μέσο όρο 9.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σουτάροντας με 69% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 83% στις βολές, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 9.7 πόντους και 3.9 ριμπάουντ με 47% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα και 78% στις βολές.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Με οίδημα στο κεφάλι μετά το αλλεργικό σοκ η 17χρονη - Το βούτυρο στο ψωμί, η καθηγήτρια που τη βρήκε και οι ενέσεις αδρεναλίνης

«Δεν ήταν δυνατόν να προβλέψω ότι θα άνοιγαν τρύπα» -Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες - Δείτε όλα τα μέτρα για την οπαδική βία