Σλούκας για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό: «Ήταν εύκολη, είμαι περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση»

Σλούκας για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό: «Ήταν εύκολη, είμαι περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση»

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του

sloykas1
Ο Κώστας Σλούκας άφησε πριν από λίγους μήνες τον Ολυμπιακό για να υπογράψει τριετές ηγεμονικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. 

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ έχει ξεκινήσει να παίζει στους «πράσινους» και σε δηλώσεις του στο σέρβικο sportklub τόνισε ότι η απόφαση ν' αλλάξει στρατόπεδο ήταν εύκολη! 

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα 

Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Euroleague: «Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος - όλοι το ξέρουν αυτό. Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του – κέρδισε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Η μυστική συνάντηση του επιτελείου Κασσελάκη – Το κρυφό «στρατηγείο» και οι μεταγραφές

Έρωτας και εξουσία στον αιώνα της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης