Σέρχιο Ράμος: Επέστρεψε μετά από 18 χρόνια με δάκρυα στα μάτια στη Σεβίλλη - Βίντεο και φωτογραφίες

Σέρχιο Ράμος: Επέστρεψε μετά από 18 χρόνια με δάκρυα στα μάτια στη Σεβίλλη - Βίντεο και φωτογραφίες

Ο Ισπανός αμυντικός συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον παππού του και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Σεβίλλης - Το φιλί της Πιλάρ Ρούμπιο

ramos
«Λύγισε» στην παρουσίασή του από την Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος. 

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός επέστρεψε μετά από 18 χρόνια στην Σεβίλλη για να κλείσει την καριέρα του και είπε "όχι" στα πολλά λεφτά της Σαουδικής Αραβίας και του MLS. Εμφανίστηκε στην παρουσίασή μαζί με την σύζυγό του Πιλάρ Ρούμπιο και τα αγόρια τους και έκλαψε όταν αναφέρθηκε στον παππού του. 



Η επιστροφή του προκάλεσε αντιδράσεις στους οργανωμένους οπαδούς της Σεβίλλης αφού στο παρελθόν είχε κάνει χειρονομίες προς την πλευρά τους και τους ζήτησε συγγνώμη! 
Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sevilla FC (@sevillafc)


«Είχα την ευκαιρία να συνεχίσω στην Παρί για δύο χρόνια, αλλά δεν ήθελα. Πάντα με παρακινούσαν οι παρορμήσεις και η καρδιά μου. Όχι τα χρήματα. Γι' αυτό δεν πήγα στην Αραβία ή στο MLS. Γι' αυτό ρίσκαρα την κλήση μέχρι το 93' για να υπογράψω στη Σεβίλλη.

Η τελευταία ανάμνηση που έχω από τον παππού μου είναι πολύ άσχημη, φεύγοντας από εδώ βλέποντας τον εγγονό του να τον αποδοκιμάζουν. Αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα, όταν παίρνω μια απόφαση, το λαμβάνω υπόψη μου.

ramos_1


Είμαι οπαδός της Σεβίλλης από τη γέννησή μου. Το συναίσθημα δεν έχει αλλάξει.  Έχω περάσει τη μισή μου ζωή στη Σεβίλλη και τη μισή μου ζωή στη Μαδρίτη, η καρδιά μου είναι κομμένη στα δύο κι ελπίζω μόνο να με δεχτούν με την ίδια αγάπη, που τρέφω κι εγώ γι' αυτούς.

Από τότε που ήρθα στη Σεβίλλη, έχω δεχθεί πολλή αγάπη από τον κόσμο και θέλω να τους ευχαριστήσω. Αναγνώρισα και ζήτησα συγγνώμη από εκείνους που ένιωσαν ότι χειρονομίες μου ήταν λάθος. Το νεαρό της ηλικίας σε κάνει να κάνεις λάθη.

Ελπίζω να με συγχωρήσουν. Τώρα ερχόμαστε όλοι να υπερασπιστούμε αυτή το σήμα κι ελπίζω να αλλάξω αυτή τη γνώμη σε αυτούς που τη διατηρούν μέσα από τις επιδόσεις και τους στόχους μου, είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι».



Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο και το Λιμενικό για τον θάνατο του Αντώνη που τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Νεαρός Ουκρανός σκότωσε το ζευγάρι Αμερικανών που τον υιοθέτησε από ορφανοτροφείο στη χώρα του

Κύμα διαμαρτυριών για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ εν μέσω σφοδρής καταιγίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης