Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αντιδράσεις για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στις υποθέσεις Γκρίνγουντ και Άντονι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αντιδράσεις για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στις υποθέσεις Γκρίνγουντ και Άντονι

Αναταραχή στις τάξεις των «κόκκινων διαβολών» με τις αντιδράσεις να πυκνώνουν για τη στάση της ομάδας στο θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Antony
Ηρεμία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο έννοιες που εδώ και αρκετό καιρό μοιάζουν με δύο παράλληλες γραμμές που δεν συναντώνται ποτέ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέραν της δεδομένης κόντρας των οπαδών με τους Γκλέιζερς (που έκαναν και πάλι πίσω στο ζήτημα της πώλησης), της ξηρασίας όσον αφορά τους τίτλους, έχουν να αντιμετωπίσουν και ουλ ολίγα εσωτερικά ζητήματα...

Την ώρα που η υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ φάνηκε να αποτελεί μια κακή ανάμνηση με τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού στη Χετάφε, καθώς παρά την απόσυρση των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του το κλίμα παρέμενε βαρύ γι' αυτόν, οι αντίστοιχες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Άντονι μέχρι στιγγμής δεν έχουν συγκινήσει τους διοικούντες την ομάδα.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τους οπαδούς και δη τις γυναίκες (που έχουν πολύ έντονη παρουσία) καθώς με αφορμή τον αποκλεισμό του Άντονι από τα παιχνίδια της Βραζιλίας (στη θέση του κλήθηκε ο Ζεσούς της Άρσεναλ) ζητούν από τον σύλλογο να λάβει μέτρα εναντίον του.

Κλείσιμο
Μάλιστα η Ρέιτσελ Ράιλι (ηθοποιός και παρουσιάστρια γνωστού τηλεοπτικού παιχνδιού) που είναι δηλωμένη οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» με σημερινή δήλωση της κατήγγειλε τον σύλλογο ως «ανίκανο» να χειριστεί και να διερρευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Μάιο η, έγκυος, πρώην σύντροφος του Άντονο Γκαμπριέλα Καβαλίν, κατήγγειλε τον διεθνή επιθετικό ότι την απείλησε, κατέστρεψε το εμφύτευμα που είχε στο στήθος και την τραυμάτισε στο χέρι μ' ένα σπασμένο ποτήρι, απειλώντας παράλληλα ότι θα την πετάξει από ένα αυτοκίνητο το οποίο θα έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

«Αλήθεια κάνει κάποιοις τον δέοντα έλεγχο σ' αυτούς τους ποδοσφαιριστές; Ίσως οι ειδικοί σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας θα πρέπει να συμμετέχουν στις διαδικασίες του συλλόγου, ο οποίος με έκανε ντρέπομαι», ανέφερε η Ράιλι ενώ οι γυναικείες οργανώσεις ζητούν από την Premier League και την Ομοσπονδία να αναλάβουν δράση «αυτά δεν είναι περιστατικά που μπορούν να λάβουν μεμονωμένα, αλλά μέρος ενός προτύπου συμπεριφοράς μέσα σε μια κουλτούρα που επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να ασκούν βία κατά των γυναικών ατιμώρητα».

Ο Άντονι με επίσημη δήλωση του πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο η Ομοσπονδία της Βραζιλίας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας καθώς και στην πατρίδα του υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για το συγεκριμένο περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Απίστευτες εικόνες - Γέφυρα καταστρέφεται μέσα σε δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά

Βασίλης Στίγκας: Στηρίζει Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθήνας, επιμένει στα περί «Μαφίας» ο αρχηγός των «Σπαρτιατών»

Burning Man: Βίντεο καταγράφει τη «μαζική έξοδο» των επισκεπτών του φεστιβάλ που «πνίγηκε» στη λάσπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης