Ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια

Ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Σέρχιο Ράμος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ούτε στην Τουρκία ούτε στην Αλ Ιτιχάντ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Σεβίλλη

ramos
Νέα ανατροπή αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός στόπερ ήταν κοντά στην Γαλατάσαραϊ, η οποία εν τέλει προχώρησε στην επιλογή του Ντάβινσον Σάντσες, η Μπεσίκτας μέχρι και τη Δευτέρα (4/9) έχει ενεργή πρόταση, ενώ η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας Αλ Ιτιχάντ ήταν εν αναμονή της θετικής απάντησης του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης για να «κλείσει» τα ιατρικά. Τελικά φαίνεται πως η επιλογή του 37χρονου στόπερ είναι να επιστρέψει εκεί που άρχισαν όλα. Στη Σεβίλλη!




Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία και εξ αυτών της «AS» οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Αν δεν αλλάξει κάτι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα γυρίσει στη Σεβίλλη έπειτα από 18 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι Σεβιγιάνοι αρνήθηκαν τα σενάρια επιστροφής του Ράμος, όμως εν τέλει τα δεδομένα άλλαξαν. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο πολύπειρος σέντερ μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο με αισθητά χαμηλότερες απολαβές από όσα έπαιρνε στην Παρί Σεν Ζερμέν.



Ο Ράμος προέρχεται από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, το 2004 πήρε προαγωγή στην ανδρική ομάδα και ένα χρόνο αργότερα πουλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 27 εκατομμυρίων ευρώ. Με την πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιανών έχει 49 εμφανίσεις και τρία γκολ.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην 26χρονη στην Καισαριανή

Burning Man: Ένας νεκρός στο φεστιβάλ όπου χιλιάδες επισκέπτες έχουν εγκλωβιστεί στη λάσπη - Δείτε βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα, δείτε χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης