Ιτούδης: «Να μας βοηθήσει η ήττα για τον τελικό με τη Νέα Ζηλανδία, πήραμε το μάθημα»
Εθνική Ανδρών στρέφεται στην do-or-die αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία και ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηλκε πως η Ελλάδα πρέπει να παίξει πιο σκληρά αν θέλει να έχει πιθανότητες πρόκρισης
Η Ελλάδα θα παίξει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Mundobasket 2023 κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (30/8, 15:40) και ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως η Εθνική θα βρει απέναντί της μια πολύ δυναμική ομάδα.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα από την Team USA: «Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ, ήταν η καλύτερη ομάδα. Θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ εύστοχοι, έβαλαν σχεδόν όλες τις βολές τους, ενώ εμείς χάσαμε 36 σουτ και πήραμε μόνο 7 επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που δείχνει πολλά. Δεν ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Ελπίζω όμως να μας βοηθήσει για τον τελικό με τη Νέα Ζηλανδία. Μπράβο στις ΗΠΑ, έχουν πολλή ποιότητα και θεωρώ πως μπορούν να φτάσουν ως το τέλος της διοργάνωσης».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τη Νέα Ζηλανδία θα πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Είναι μια πολύ δυναμική ομάδα και το να έχουμε την ίδια σκληράδα θα είναι ένα από τα κλειδιά. Οι ΗΠΑ σήμερα ήταν καλά προετοιμασμένες, είχαν καλή αμυντική στρατηγική και έδειξαν να μας σέβονται σεβόμενοι το παιχνίδι και κάθε αντίπαλο. Πήραμε το μάθημα για το πώς πρέπει να παίζουμε με συγκεκριμένες πεντάδες και υποθέτω πως θα γίνει και μεθαύριο. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς, γιατί δεν είμαστε και τόσοι πολλοί».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή