Ο Μίλτος Τεντόγλου που μίλησε ακόμη και στην τηλεόραση της Ιαπωνίας για την επιτυχία του γνωρίζει την αποθέωση και από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου. Οι ανατρτήσεις της στα social media είναι πολλές αλλά ξεχωρίζει μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram της.
Έχει ως λεζάντα «ποίηση σε κίνηση» και φυσικά η φωτογραφία δείχνει τον Μίλτο Τεντόγλου να πηδάει στο σκάμμα! Συγκεκριμένα εμφανίζεται 9 φορές ο Μίλτος Τεντόγλου από την ώρα που αρχίζει την προσπάθειά του έως την ώρα που πέφτει στην άμμο και κάνει το χρυσό άλμα.
Κλείσιμο
Θυμίζουμε πήρε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,52μ και άφησε 2ο τον Πίνοκ με 8,50μ.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.