Ο Μίλτος Τεντόγλου που μίλησε ακόμη και στην τηλεόραση της Ιαπωνίας για την επιτυχία του γνωρίζει την αποθέωση και από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου. Οι ανατρτήσεις της στα social media είναι πολλές αλλά ξεχωρίζει μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram της.
Έχει ως λεζάντα «ποίηση σε κίνηση» και φυσικά η φωτογραφία δείχνει τον Μίλτο Τεντόγλου να πηδάει στο σκάμμα! Συγκεκριμένα εμφανίζεται 9 φορές ο Μίλτος Τεντόγλου από την ώρα που αρχίζει την προσπάθειά του έως την ώρα που πέφτει στην άμμο και κάνει το χρυσό άλμα.
Κλείσιμο
Θυμίζουμε πήρε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,52μ και άφησε 2ο τον Πίνοκ με 8,50μ.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»