Η δράση ξεκίνησε αυτό το τριήμερο σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία ενώ στη Γερμανία είχαμε Super Cup και αγώνες Κυπέλλου - Ισόπαλο το ντέρμπι Τσέλσι-Λίβερπουλ στην Premier League - Γκέλα για την Παρί, νίκη για τη Μαρσέιγ στη Ligue 1
Τα ευρωπαϊκά κύπελλα ξεκίνησαν από τον περασμένο μήνα, αλλά πλέον η δράση έχει ξεκινήσει και στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία έκαναν πρεμιέρα, στη Γερμανία είχαμε Super Cup και Κύπελλο και η Ιταλία ακολουθεί.
Στην Premier League το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έληξε ισόπαλο, με τη Σίτι να ξεκινά με εύκολη νίκη ενώ η Άρσεναλ αγχώθηκε στο φινάλε με τη Νότιγχαμ..
Στην Ισπανία η Ρεάλ πέρασε από το Μπιλμπάο αλλά έχασε και τον Μιλιτάο ενώ μεγάλες νίκες πέτυχαν Βαλένθια και Μπέτις στις έδρες των Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ.
Τέλος στη Γαλλία η Παρί ξεκίνησε με εντός έδρας γκέλα, αλλά μάλλον επιστρέφει ο Εμπαπέ ενώ η Μαρσέιγ πήρε νίκη ανάσα με ανατροπή λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.