Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Σήμερα μπορώ να ανασάνω ξανά» - Δείτε βίντεο

Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Σήμερα μπορώ να ανασάνω ξανά» - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε μίνιμουμ τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος

5940694
Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε την Ντνίπρο στην έδρα του αλλά προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Επόμενος αντιπαλός του είναι η Μαρσέιγ και εάν δεν καταφέρει να την περάσει θα παίξει στους ομίλους του Europa League μετά από επτά χρόνια! Μετά το 2-2 με την Ντνίπρο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ανακουφισμένος και περήφανος που κοουτσάρει τον ΠΑΟ. 

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

«Βγάλαμε έξω μια πολύ καλή ομάδα, αυτό είναι δεδομένα. Αν της δώσεις λίγο χώρο, αν κάνεις λίγα λάθη και δεν είσαι πιεστικός μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι καλό που τελείωσε όπως θέλαμε και είμαστε στην επόμενη φάση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuhh5siczx2h)
Κλείσιμο


Σίγουρα θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα, θα διεκδικήσουμε το Champions League μέχρι τέλους. Αυτό που είχε σημασία σήμερα για εμένα, για τα παιδιά, για τον κόσμο είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια είμαστε σίγουρα στην Ευρώπη, εκεί που αρμόζει στον Παναθηναϊκό.

Για μένα ήταν πολύ σημαντική μέρα, γιατί έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου, για κάποια πράγματα που είχα πει όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα μπορώ να ανασάνω ξανά, να πάρω βαθιά αναπνοή , για την ευκαιρία που έχω να κοουτσάρω μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Όλο αυτό δεν θα μπορούσε, χωρίς αυτός τον κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια και γεμίζει το γήπεδο σχεδόν κάθε βδομάδα, τους παίκτες μου που κάνουν τεράστια προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια και φυσικά τη διοίκηση της ομάδας, τον κύριο Αλαφούζο, που μας έχει βοηθήσει από όλες τις απόψεις -και όταν ήταν δύσκολα και τώρα- για να είναι ο Παναθηναϊκός εκεί που είναι σήμερα και να έχει ελπίδες να διεκδικήσει κάτι περισσότερο αύριο».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Υόρκη: Εικόνες χάους με μετανάστες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια - Δείτε βίντεο

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Τέσσερις νέοι από τους 1.340 που πέρασαν από την «Ελπίδα» μιλούν για την αείμνηστη ευεργέτιδα

NASA: «Βομβαρδίζει» με σήματα το χαμένο Voyager - Στις 15 Οκτωβρίου το διαστημόπλιο θα «ψάξει» να βρει τη Γη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης