Εθνική πόλο ανδρών: Χωρίς τον Βλαχόπουλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Εθνική πόλο ανδρών: Χωρίς τον Βλαχόπουλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο διεθνής περιφερειακός λόγω τραυματισμού δεν θα ταξιδέψει στην Φουκουόκα

βλαχοπυλος
Οριστική είναι η απουσία του Αγγελου Βλαχόπουλου από την αποστολή της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, που αναχωρεί τη Δευτέρα (10/7) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Ο διεθνής περιφερειακός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα, δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την τελική φάση του World Cup και το όνομά του δεν βρισκόταν στη 15μελη αποστολή για την Ιαπωνία, που γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη (6/7).

Παραταύτα, ο έμπειρος άσος είχε ζητήσει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο, προθεσμία δύο ημερών για να αποφασίσει αν είναι σε θέση, κυρίως ψυχολογικά, να παίξει στο Παγκόσμιο.

Μάλιστα ο Βλαχόπουλος έδωσε κανονικά το «παρών» στη χθεσινή media day της ΚΟΕ για την αποστολή, αφήνοντας μία... χαραμάδα αισιοδοξίας για τη συμμετοχή του.

Τελικά, όμως, η ανατροπή δεδομένων δεν έγινε και ο παίκτης της Νόβι Μπέογκραντ θα μείνει στην Αθήνα, καταγράφοντας την πρώτη απουσία του από μεγάλη διοργάνωση μετά από δέκα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι 15 παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα

ΕΛ.ΑΣ. για νεκρό σε καταδίωξη στη Λάρισα: Πυροβόλησε ο αστυνομικός και κρατείται, διερευνώνται οι συνθήκες

Δύο σεισμοί με ελάχιστη διαφορά ώρας στην Αιτωλοακαρνανία

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης