Σπανούλης για Σλούκα: «Είμαι περήφανος για εκείνον - Έβλεπα τη φλόγα που είχε από μικρός»

Σπανούλης για Σλούκα: «Είμαι περήφανος για εκείνον - Έβλεπα τη φλόγα που είχε από μικρός»

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε ότι συνεχάρη τον Κώστα Σλούκα για το τρίποντο στον 3ο προημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρ και μίλησε για αυτά που είχε διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια σε εκείνον

5227834
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της προημιτελικής σειράς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ.

Με το τρίποντο σε νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στο 3ο παιχνίδι μέσα στην Πόλη και με την εμφάνιση του στον 5ο αγώνα έστειλε στο σπίτι της την παλιά του ομάδα και τον Ολυμπιακό στο Final-4 του Κάουνας. 

Ο Κώστας Σλούκας είναι το πρόσωπο των ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και γι' αυτό μίλησε και ο Βασίλης Σπανούλης. Με τον προπονητή του Περιστερίου υπήρξαν συμπαίκτες σε δύο περιόδους στον Ολυμπιακό αλλά και αντίπαλοι όταν ο Σλούκας έπαιζε στη Φενέρ. 


Κλείσιμο

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στο ”Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” της ΕΡΑΣΠΟΡ είπε για τον παλιό του συμπαίκτη: 

«Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Σλούκα μετά το σουτ στον τρίτο αγώνα με την Φενέρ. Του είπα ότι είμαι περήφανος για εκείνον. Τέτοια σουτ μένουν στην ιστορία, βοήθησε την ομάδα του να κάνει το 2-1.

Από τις πρώτες στιγμές του στον Ολυμπιακό έβλεπα την φλόγα που είχε και την δουλειά που έριχνε. Είμαι χαρούμενος και περήφανος όχι μόνο για αυτό το σουτ αλλά για όλη του την πορεία. Ο Κώστας είναι πολύ έξυπνος, πήγε στα δυνατά του σημεία. Ως προπονητής και εγώ θα έδινα την μπάλα σε αυτόν να παίξει ένα pick n roll με τον Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ) και να αποφασίσει». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης