ΑΕΚ: Υπέγραψε και συνεχίζει στην Ένωση ο Χατζισαφί

ΑΕΚ: Υπέγραψε και συνεχίζει στην Ένωση ο Χατζισαφί

Η ΑΕΚ ανανέωσε και το συμβόλαιο του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια, ικανοποιώντας και την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα που ήθελε να τον κρατήσει

Hadjisafi
Μετά τους Ρότα, Μήτογλου και Σιμάνσκι, ακόμα ένας παίκτης από το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα. Ο Εχσάν Χατζισαφί έφτασε σε συμφωνία με την Ένωση και ανανέωσε το συμβόλαιό του (το οποίο έληγε στο τέλος της σεζόν) μέχρι το 2024 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 33χρονος Ιρανός μπακ που κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τους κιτρινόμαυρους, όπως είχαν αποκαλύψει τα ιρανικά media, και η υπόθεσή του είχε θετική κατάληξη.



Κλείσιμο
«Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά είμαστε μια ανάσα από το να γίνουμε πρωταθλητές και επίσης είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχία στο Champions League και να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη φετινή», ανέφερε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ μετά τις υπογραφές που έπεσαν το απόγευμα της Τετάρτης στην OPAP Arena.

Το θέμα της ανανέωσης του Χατζισαφί δεν ήταν εύκολο καθώς οι Περσέπολις και Σεπαχάν από το Ιράν του είχαν καταθέσει καλές προτάσεις, ενώ ακόμα μια πολύ δυνατή πρόταση είχε προκύψει τα τελευταία 24ωρα για εκείνον και από ομάδα του Κατάρ. Ωστόσο για τον ίδιο τον 33χρονο Ιρανό μπακ έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι αισθάνεται πολύ όμορφα στην ΑΕΚ και με την οικογένειά του στην Αθήνα, ενώ παράλληλα και ο Ματίας Αλμέιδα επιθυμούσε πολύ την παραμονή του, κάτι που έπαιξε επίσης ρόλο στην απόφαση αυτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Εχσάν Χατζισαφί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ακραίου αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια 1+1 έτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης