«Τέλος» ο Άκης Μάντζιος από τον Αστέρα Τρίπολης

«Τέλος» ο Άκης Μάντζιος από τον Αστέρα Τρίπολης

Μετά από τρεις μήνες και 14 παιχνίδια ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης, ως ένα νέο... ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Δουβίκας

mantzios_1_1
Ο Άκης Μάντζιος μετά από τρεις μήνες στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους Αρκάδες. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε στις 4 Ιανουαρίου, με απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίας και έξι ήττες.

Φυσικά οι άνθρωποι της διοίκησης δεν τα «ρίχνουν» όλα στον 53χρονο προπονητή, όμως η αγωνιστική εικόνα κόντρα στους ουραγνούς Ιωνικό και Λεβαδειακό, έφερε την ανάγκη για νέο «ηλεκτροσόκ», μετά την πρόσφατη «επίσκεψη» του Γιώργου Μποροβήλου.

Στον κιτρινομπλέ πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν θα καθίσει ο επικεφαλής της Ακαδημίας του συλλόγου, Γιάννης Δουβίκας. Στην προπόνηση της Δευτέρας (10/4) θα βρεθούν ο εκ των ιδιοκτητών Γιάννης Καϋμενάκης μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο, για νέα «γκάζια», παρουσίαση του υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας αλλά και για μια ενωτική ομιλία ενόψει των play-outs της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να φύγουν άμεσα άλλοι παίκτες μετά τον Αντριάν Ριέρα. Αλλαγές στο ρόστερ θα υπάρχουν από το ερχόμενο καλοκαίρι...

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Απόστολο Μάντζιο. Ευχόμαστε στον κ. Μάντζιο καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο επικεφαλής της Ακαδημίας του συλλόγου μας, κ. Γιάννης Δουβίκας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από τον Εύοσμο: Στη Βουλή θα αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους για την Χρυσή Αυγή

H Ελευθερία Ελευθερίου έκανε unfollow τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Έγινε ευθανασία στο λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια - Το «αντίο» του Αττικού Πάρκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης