Κύπελλο Γερμανίας: Η Φράιμπουργκ απέκλεισε τη Μπάγερν, στα ημιτελικά και η Άιντραχτ - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Γερμανίας: Η Φράιμπουργκ απέκλεισε τη Μπάγερν, στα ημιτελικά και η Άιντραχτ - Δείτε τα γκολ

Με φοβερή ανατροπή και πέναλτι... buzzer beater η Φράιμπουργκ «χάλασε» το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ, αφήνοντας τους Βαυαρούς εκτός ημιτελικών - Στους «4» με φοβερό Κόλο Μουανί η Άιντραχτ

Collage_Maker-05-Apr-2023-01-22-AM-4942
Το απόλυτο σοκ για την Μπάγερν Μονάχου! Η ψυχωμένη Φράιμπουργκ έβγαλε γρήγορα το χαμόγελο από τα χείλη του Τόμας Τούχελ, ο οποίος μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ (4-2), είδε την ομάδα του να αποχαιρετά το Κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή 2-1 και πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

LAST-MINUTE Penalty shocked Bayern | FC Bayern München vs. SC Freiburg 1-2 | Highlights | DFB-Pokal


Οι Βαυαροί μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 19' ο Ουπαμεκανό με όμορφη κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κίμιχ μπόρεσε να τους δώσει το προβάδισμα. Πολύ γρήγορα ωστόσο, η ομάδα του Στράιχ βρήκε την απάντησή της, με τον Χόφλερ στο 27' να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Κλείσιμο
Η Μπάγερν είχε σημαντικές στιγμές τόσο με τον Μίλερ (δις) στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, όσο και με τον Παβάρ στο δεύτερο, όμως δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Και ενώ τα πάντα έδειχναν... παράταση, στο 90+3' ο Μουσιάλα έκανε χέρι εντός περιοχής. Ένα λεπτό αργότερα ο Χόλερ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και χάρισε επική πρόκριση στην ομάδα του, «παγώνοντας» για τα καλά το Μόναχο.



«Καθάρισε» ο Κόλο Μουανί για την Άιντραχτ

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για τον Κόλο Μουανί και χάρη σε εκείνον η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε εντός έδρας της Ουνιόν Βερολίνου με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Γάλλος στράικερ «χτύπησε» στο 11' και το 13', και τις δύο φορές από ασίστ του Μάριο Γκέτζε και «καθάρισε» για τους Αετούς, οι οποίοι είχαν και ακυρωθέν γκολ στο 20ο λεπτό. Οι πρωτευουσιάνοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να ξαναμπούν στο ματς και αποχαιρέτησαν τον θεσμό.

Kolo Muani's 93sec Brace! | Frankfurt vs. Union Berlin 2-0 | Highlights | DFB-Pokal - Quarter-Finals



Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 5,5 μονάδες η «ψαλίδα» στην εκτίμηση ψήφου, στο 35% η Νέα Δημοκρατία

Αιχμή Τσίπρα για Ανδρουλάκη και πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» - Στήριξη στον Ραγκούση

Συνομιλία Δένδια - Μπλίνκεν στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης