Αιχμή Τσίπρα για Ανδρουλάκη και πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» - Στήριξη στον Ραγκούση

Αιχμή Τσίπρα για Ανδρουλάκη και πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» - Στήριξη στον Ραγκούση

Η πρότασή του θα κριθεί από τους πολίτες αλλά και τον πρροδευτικό κόσμο που θέλει «να βγάλουμε την κοινωνία από το βούρκο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

5853505
Μετά το πέρας της ομιλίας του για τα κόκκινα δάνεια, ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτημα του δημοσιογράφου και συντονιστή της εκδήλωσης, Κώστα Λασκαράτο, για τις εθνικές εκλογές, απηύθυνε ένα νέο κάλεσμα στις δημοκρατικές δυνάμεις ενώ έδωσε την δική του απάντηση για την πρόταση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό «άγνωστο Χ».

Όπως είπε με νόημα στη δημόσια σφαίρα έχει μπει η συζήτηση για τα «πρόσωπα», αντί όπως είπε να μιλάμε για τα προγράμματα των κομμάτων. Πρόσθεσε παράλληλα, ότι η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται και θα κριθεί από τους πολίτες, όμως τίθεται και στην κρίση του προοδευτικού τόξου «για να βγάλουμε την κοινωνία από το βούρκο», όπως τόνισε. Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε πλήρως τον Γιάννη Ραγκούση, σημειώνοντας ότι η συζήτηση των τελευταίων ημερών έχει επικεντρωθεί στα «σπίτια».

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε «παρατηρώ εδώ και μια εβδομάδα που παρά το ότι δεν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές και μια εβδομάδα τώρα συζητάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από προγράμματα Εκτός από τη λάσπη και τα σπίτια συζητούσαν και για το ποια πρόσωπα. Εγώ λέω να μιλήσουμε για πρόγραμμα; Να βάλουμε μπροστά το άλογο από το κάρο. Αυτό το σχέδιο τίθενται στην κρίση των κομμάτων του προοδευτικού τόξου για να βγάλουμε την κοινωνία από το βούρκο Θέλουμε να ακούσουμε τις θέσεις τους πάνω στην πρόταση που καταθέσαμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Ακάρ: Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα με διάλογο - Αιγαίο και Μεσόγειος γίνονται θάλασσες φιλίας, απάντησε ο Παναγιωτόπουλος

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Μητσοτάκης: Έμπρακτη φροντίδα για τους πιο ευάλωτους - Τα 11 αναπηρικά επιδόματα που αυξάνονται κατά 8%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης