Ελλάδα: Πρώτη φορά για τον Φορτούνη με back to back αγώνες με το περιβραχιόνιο

Ελλάδα: Πρώτη φορά για τον Φορτούνη με back to back αγώνες με το περιβραχιόνιο

Ο Φορτούνης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στο Ελλάδα - Λιθουανία κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε 2 συνεχόμενους αγώνες του στην Εθνική

s2-podosfairo
Ο 30χρονος Κώστας Φορτούνης εκτός από αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να καθιερώνεται και στους αρχηγούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το τελευταίο διάστημα.

Στους αρχηγούς της Εθνικής μας ομάδας. Εκεί όπου ιεραρχικά οι αρχηγοί είναι οι Μπακασέτας, Μάνταλος, Τζαβέλλας και μετά το περιβραχιόνιο πηγαίνει ανάλογα με τις συμμετοχές. Ανάλογα με το ποιοί είναι στον αγωνιστικό χώρο και τον αριθμό των συμμετοχών τους.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crhb5nfmeo6p)

Στο φιλικό της Ελλάδας με τη Λιθουανία - όπου ο Φορτούνης με τον Μασούρα έγιναν αλλαγή - ο έμπειρος διεθνής μεσοεπιθετικός - που γενικά έχει πολλούς φανς και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό - φόρεσε για πρώτη φορά σε 2 σερί αγώνες το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το είχε αρχικά ο Μπακασέτας και στη ροή του αγώνα πέρασε στον Φορτούνη. Ο Φορτούνης στην Εθνική έφτασε πια τα 56 ματς έχοντας 9 γκολ και 9 ασίστ.
s2-podosfairo-2
Κλείσιμο

Ένας Φορτούνης που με το Γιβραλτάρ πήρε το περιβραχιόνιο για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια στην Ελλάδα. Ο Κώστας Φορτούνης γεννήθηκε στα Τρίκαλα και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών στις 29 Φεβρουαρίου 2012 στο Παγκρήτιο Στάδιο σε φιλικό αγώνα εναντίον του Βελγίου με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Ο Φορτούνης ήταν μέλος της Εθνικής Νέων που συμμετείχε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011 στη Ρουμανία. Επίσης αγωνίστηκε σε 14 ματς της Εθνικής Ελπίδων, έχοντας πετύχει 4 γκολ και δώσει 3 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης