Serie A, Κρεμονέζε - Γιουβέντους 0-1: Λύτρωση με Μίλικ στο 90+1΄

Serie A, Κρεμονέζε - Γιουβέντους 0-1: Λύτρωση με Μίλικ στο 90+1΄

Στο 90+1 ο Αρκάντιους Μίλικ με γκολ του έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους - Γκέλα για την Φιορεντίνα

milik
Μπορεί για 90 λεπτά να υπέφερε, να εκνευρίστηκε, να απογοητεύτηκε, όμως ακόμα και με όλα τα δεινά μπροστά της εκείνη στο τέλος κατάφερε να βρει τον τρόπο για να ξεφύγει!

Με τον Αρκάντιους Μίλικ άλλωστε να ντύνεται ήρωας με γκολ στο 90+1΄η Γιουβέντους δραπέτευσε με 1-0 από την έδρα της αξιόμαχης Κρεμονέζε, υπογράφοντας την έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα που στην έστειλε στο -2 από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Μίλαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpjnogzymz01)


Κλείσιμο
Αυτές οι νίκες πάντως είναι που χτίζουν ξανά το μέταλλο της Κυρίας, η οποία από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως θα πρέπει να φτύσει αίμα για να φύγει αλώβητη από την έδρα της Κρεμονέζε. Στο 16΄μάλιστα θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, όμως το VAR ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων με τον Βαλέρι για οφσάιντ, διατηρώντας το 0-0. Οι Μπιανκονέρι προσπάθησαν να απαντήσουν στη συνέχεια, είχαν τις ευκαιρίες του με πρωταγωνιστές τους Σούλε (20) και Κόστις (38΄), δίχως ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpjnk2fdo5ux)


Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραστικά στο β΄μέρος, με την Γιουβέντους να προσπαθεί να απειλήσει και την Κρεμονέζε να φροντίζει να υπενθυμίζει διαρκώς το κίνδυνο, με κορυφαίο παράδειγμα το δοκάρι από γύρισμα του Ντεσέρς (69΄). Έστω και στις καθυστερήσεις ωστόσο, η Κυρία βρήκε τη λύτρωση! Φάουλ σε καλή θέση για σέντρα στο 90+1΄, νικητής ο Μίλκ και η μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, με τη Γιουβέντους να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό και να συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στη Serie A.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpjo96ie3l7d)


Με το αριστερό στο 2023 η Φιορεντίνα
Με γκέλα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Φιορεντίνα, η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Μόντσα και παρέμεινε στη 10η θέση. Παρά το προβάδισμα των Βιόλα με τον Καμπράλ (19΄), οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση χάρη σε γκολ του Αουγκούστο και (61΄) και δραπέτευσαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Φλωρεντία.

Ειδήσεις σήμερα

Πλεύρης: Υπάρχει επάρκεια γενοσήμων για αντιπυρετικά, αντιβιώσεις και παιδικά φάρμακα

Βέροια: «Σκότωσε το μωρό της από εκδίκηση στον σύντροφό της» λέει ο παππούς της 29χρονης

Φρίκη στην Κίνα - Καίνε νεκρούς από Covid ακόμα και στους δρόμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης