ΝΒΑ: Οι Μπουλς «λύγισαν» από τους Ουίζαρντς, νίκες για Σπερς, Πέλικανς, Νετς και Σέλτικς

ΝΒΑ: Οι Μπουλς «λύγισαν» από τους Ουίζαρντς, νίκες για Σπερς, Πέλικανς, Νετς και Σέλτικς

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με καλάθι του Μπιλ στο φινάλε, λύγισαν τους Σικάγο Μπουλς με 102-100, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Νίκες για Πέλικανς και Σπερς κόντρα σε Χόρνετς και Πέισερς αντίστοιχα - Πήραν το ντέρμπι με τους Ράπτορς οι Νετς - Πέρασαν από το Μαϊάμι οι Σέλτικς

26354235
Στην Ουάσινγκτον, η αναμέτρηση των Ουίζαρντς με τους Μπουλς είχε τον χαρακτήρα... θρίλερ, αφού ο ΝτεΡόζαν πήγε να πάρει μόνος του τη νίκη για τους «ταύρους», όμως υπολόγιζε χωρίς τον Μπράντλεϊ Μπιλ, αφού ο ηγέτης των «Μάγων» με τέσσερις πόντους στις τελευταίες επιθέσεις χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 102-100. Ο ΝτεΡόζαν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να ακολουθεί με 24 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από την πλευρά των νικητών ο Κάιλ Κούζμα είχε 26 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να σημειώνει 19 πόντους έχοντας και 8 ασίστ.



Στην Σάρλοτ, οι Πέλικανς έκανε το 2Χ2 επικρατώντας των Χόρνετς με 124-112, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Γιόνας Βαλαντσιούνας (30π. 17ρ.) και τον Μπράντον Ίνγκραμ (28π. 9ρ. 7ασ.), ενώ για τις «σφήκες» ξεχώρισε ο Γκόρντον Χέιγουορντ που είχε 26 πόντους, 2 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Τέρι Ροζίερ να σημειώνει 24 πόντους, έχοντας 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Στην Ινδιανάπολη οι Πέισερς πήγαν να κάνουν επικό... comeback κόντρα στους Σπερς, όμως η ομάδα του Γκρέγκ Πόποβιτς άντεξε και πήρε τη νίκη με 137-134, με τον Τζος Ρίτσαρντσον να σημειώνει 27 πόντους και τον Κέλντον Τζόνσον να προσθέτει 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ για την Ιντιάνα ξεχώρισαν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που είχε 27 πόντους και 12 ασίστ αλλά και ο ρούκι, Μπεν Μάθουριν που σημείωσε 26 πόντους έχοντας και 5 ριμπάουντ.

Κλείσιμο


Οι Μπρούκλιν Νετς με τρίποντη «βόμβα» του Ρόις Ο'Νιλ στα 14 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς με 109-105.
Η αναμέτρηση είχε από το ξεκίνημα τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στο τέλος μίλησε η ποιότητα των Νετς που πήραν τη νίκη με κρίσιμο τρίποντο του Ρόις Ο'Νιλ στα 14 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Ο Κάιρι Ίρβινγκ (30π. 7ασ) και ο Κέβιν Ντουράντ (27π., 4ρ., 6ασ) ηγήθηκαν των Νετς, όμως ο κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Πασκάλ Σιακάμ που σημείωσε 37 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ για να κάνει το πρώτο tripple double της σεζόν!

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 2Χ2 επικρατώντας στο Μαϊάμι κόντρα στους Χιτ με 111-104.
Οι «Κέλτες» είχαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον έλεγχο και παρά την αντεπίθεση των Χιτ στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, άντεξαν και έφυγαν με τη νίκη από το Μαϊάμι κάνοντας το 2Χ2 στο ξεκίνημα της regular season του NBA. Το δίδυμο των Τέιτουμ-Μπράουν έκανε... όργια για ακόμη ένα ματς, με τον Τέιτουμ να έχει 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ και τον Μπράουν να προσθέτει 28 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την πλευρά των Χιτ ο Τάιλερ Χίρο είχε 25 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να ακολουθεί με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.




Ειδήσεις σήμερα:

Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης

Τι υποσχέθηκαν να στείλουν οι Ουκρανοί στον Δένδια για να θυμάται την επίσκεψή του στο Κίεβο

Οι τελευταίες ώρες της Τρας στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης